2777
2789
عنوان

بیاین بگین آقا سرتره یا خانوم

266 بازدید | 30 پست

خانوم خونوادش سطح مالیشون متوسط رو به بالا،، از بچگی هیچی براش کم نذاشتن، دانشگاه رفته تا ارشد خونده،، قیافش خوبه مورد پسند همس جوری که تا حالا ۱۵_۲٠نفر تعریف قیافشو کردن،، خونوادش خیلی آبرودارن و تو شهر کوچیکشون همه بهشون  احترام میذارن هم خونواده پدری درست درمون و آدم حسابی هم خونواده مادریش،، خونوادش براش تو پروسه ازدواج هیچی کم نذاشتن و جهاز خیلی خوب و عروسی خیلی خوبی گرفتن

آقا سطح مالی خونوادش پایین و نه پدر نه مادر سواد ندارن، خودش تا لیسانس خونده تو دانشگاه دولتی،، از وقتی دانشگاه قبول شده کار کرده تو جاهای مختلف و پول جمع کرده جوری که لباس درست حسابیم نمیتونست بپوشه چون همه چیشو پس انداز میکرده،، تا اینکه تو یه کار تقریبا مرتبط به رشتش با یکی شریک میشه و اون طرف چون میبینه عرضه داره بیشتر راه و چاه نشونش میده و کمکش میکنه تا اینکه خودش مستقل میشه و درآمدش خوب میشه جوری که تو مجردی ماشین و آپارتمان نود متری میگیره، خونوادشم آدمای مطرحی نیستن اصلا، قیافشم کاملاا متوسط و شاید زیباییش نصف خانوم باشه

هم سطحن به نظرم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

آقا 

خانوم چیکار کرده الان برای زندگیش دقیقا؟ یه پاشو انداخته رو اون پاش که خونواده اش لوسش کنن؟ 

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

خانوم یک مقدار سرتره ولی آقا هم پسر باجنم و جربزه اییه و بنظرم لیاقت یه زندگی خوبو داره

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اقاسرتره بنظرم قیافه اینانون واب میشه تواین زمونه که همچی سخته اقاروپای خودش وایستاده وبه همچی رسیده خانمه هم تلاشی نکرده چیزی ازخودش داشته باشه فقط درباره خانوادش میگه مهم اینه ادم باهم خوش باشن خانواده که نقشی ندارن

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....