2777
2789
عنوان

زخم اثنی عشر

818 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

یکی از دوستان صمیمیم زخم اثنی عشر گرفته صداش بدجور گرفته حالش خوب نیست 

میخوام برم عیادتش،  چی بگیرم براش خوبه ؟ کمپوت چی باشه خوبه ؟ هرچی به غیر از کمپوت هست که کمک به بهبودی میکنه لطف میکنید بگید ؟ 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کمپوت گلابی بگیر 

میتونی گل بگیری چون اکثرا نمیشه چیزی خورد 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

زخم اثنی عشری ها،پرهیزات شدیدی دارنآب میوه طبیعی و میوه ببرهیچی بیرونی نخر

اب میوه چی بگیرم خوبه کمپوت چطور ؟ 

کمپوت گلابی ، سیب آناناس آلوورا یا ... آب میوه آب هویج سیب یا ..

مگه زایمان کرده😂🤣

وا 

خب من خودم زخم معده داشتم رژیم غذایی خاصی داشتم 

نمیشه هرچی بخوری

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

یکم گیج شدم یکی میگه کمپوت یکی میگه هیچی 😅

گل بگیر 

اب میوه چی بگیرم خوبه کمپوت چطور ؟ کمپوت گلابی ، سیب آناناس آلوورا یا ... آب میوه آب هویج سیب یا ..

مادرشوهرم دچار این بیماری هست،هرچی نگه دارنده داره،هر غذایی که ادویه داره ممنوعه

آبمیوه طبیعی که جلو چشمت آب بگیرن،بخر

کمپوت که اصلا

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
مادرشوهرم دچار این بیماری هست،هرچی نگه دارنده داره،هر غذایی که ادویه داره ممنوعهآبمیوه طبیعی که جلو ...

اوکی 

دمنوش شنیدم خوبه بنظرت واقعا تاثیر داره ؟ اگه داره کدومش خوبع ؟ 

اوکی دمنوش شنیدم خوبه بنظرت واقعا تاثیر داره ؟ اگه داره کدومش خوبع ؟

نمیدونم.

ولی شنیدم عسل خوبه برای زخم های معده

میتونی ی شیشه کوچیک عسل ببری

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴