2777
2789
عنوان

مامانم یک آدم بیشعور و نفهمه

219 بازدید | 13 پست

۱۹ سالمه راستش من از دانشگاه اومدم خونه کلاسم دیر تموم شد ساعت ۷ تموم شد من ۸ و نیم رسیدم 

روز اول پریودم هم بود یک ساعت و نیم تو راه بودم از صبح هم دانشگاه بودم خود مامانم وقتی اومدم خونه رفته بود بیرون منم رسیدم خونه لباسامو در آوردم دراز کشیدم 

تا اومد خونه شروع کرد به فحش دادن که آره چه گوهی میخوری چرا سفره رو پهن نکردی واسه شام . 

هم پاهام درد می‌کنه هم کمرم بلند شدم سفره رو انداختم بابام گفت که آره سرکار که میرم یه دختره هست شاید دو سه سال از تو کوچیک تر باشه هم کار می‌کنه هم درس میخونه گفتم رشته ی من نقاشیه من هم درس عمومی دارم هم عملی تمام وقت دانشگاهم اون رشته اش حتما فرق داره بعدم به مقایسه کردن باشه منم میتونم بگم مامان فلانی بابای فلانی بعدم مامانم گفت حق نداری غذا بخوری منم اومدم تو اتاق الآنم غذا بخورن باید من برم جمع کنم و بشورم 

یه خواهر دارم ۱۵ سالشه اونم با من پریود شده جفت مون باهم پریود شدیم هر سری از دانشگاه میام خونه بساط همینه تازه مجبورم کردن این ترم تموم شد برم دانشگاه یک ترم مرخصی بگیرم که برم سرکار قسط وام ازدواجمو بدم اینم در حالیه که از وقتی وام ازدواج رو بابام گرفت کارتش دست خودش بود با نصف پول وام ازدواج من رفت ماشین خرید اون وقت قسطشو من باید بدم مامانم هم از وقتی ازدواج کردم هرچی واسم میخره پولشو ازم میگیره اونوقت پریود شده بود رفته بود از نوار بهداشتی هایی که شوهرم واسم خریده بود استفاده کرده بود هر وقت هم بیرون می‌ره با کارت اتوبوس من می‌ره این ور اون ور 

همینا گندمیزنن توزندگیم بعد میگن خودت بدانتخاب کردی خب فردا شوهرت رفتاراشو ببینه میشی عین من ک هی توسری بایدبخوری مگرر طرفت باشعورباشه

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا🕊✨🤲🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چقد ناراحت شدم واست ، چه کاریه خانوادت میکنن

کی میتونی ازدواج کنی عزیزم؟ بری سر خونه زندگیت 

وقتی دیگه داری میری یکمی هم باهاشون مخالفت کن 

مثلا الان شام خوردن پانشو، بگو شما خوردید من جمع کنم؟ اون روتو یکمی نشونشون بده

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

نمیدونم چقد ناراحت شدم واست ، چه کاریه خانوادت میکننکی میتونی ازدواج کنی عزیزم؟ بری سر خونه زندگیت و ...

من هشت ماهه عقد کردم شوهرم گفته یکسال صبر کن 

بعدم وقتایی که لج کردم کتک خوردم یا فحش بدتر شنیدم

عقدکردی؟چرا وام ازدواجت دادی بهشون!

من چمیدونم والا بابام از روز اول که وام ازدواج منو گرفت کارت پولی که توش پول وام بود دستش بود تا روز آخر بعدم شوهرم هر وقت بحثش میشه میگه من دوست ندارم الان که خونه ی بابات هستی بری سرکار ولی خب چیکار کنم اینا تحت فشار منو گذاشتن