2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خاستگارام نیومدن

547 بازدید | 17 پست

سلام عشقا مرسی بابت دلداری که دادین خاطره شد هرچند ارایشم ماسید و سه بار شستم و ارایش کردم 😂😂 اومدن خاستگاری  مادر و عمه پسره پسند کردن عکس پسرم دیدم اونم عکس منو نشونش دادن قبول کردیم جفتمون قراره بریم برا خاستگاری رسمی که قرار بوده خبر بدن بهمون 

دیگه دعا کنید که زودتر بیان خاستگاری رسمی و اینکه کلا ملاک هام باهاش میخونه و همه جوره به دلم نشست بعد عقده ارایش موند تو دلم از بس پوستمو شستم سوز میزد امروز رفتم ۱ و خورده ای دادم لوازم ارایش🤣🤣😂🤦‍♀️نکته ای چیزی میدونین بگین بهم

دوسه تا قرار باهاش برو بعد جواب بده 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته امتحان امروز خوب بود یا بیخیالش شدی 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

قرار خانواده نمیزارن مگه فقط مجازی

چرا نمیذارن خب بحث یه عمر زندگیه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چرا نمیذارن خب بحث یه عمر زندگیه

عزیزمم  الان امضاتون رو دیدم. پسر گلت از بچگی این جوری شده 

چند سالشه 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

عزیزمم الان امضاتون رو دیدم. پسر گلت از بچگی این جوری شده چند سالشه

شب تولد یک سالگیش از در اومد تو ادمارو دید جمعیت زیاد بود تشنج کرد45دقیقه

تشنجش اینطور بود که با لبخند خیره شده بود 45دقیقع کامل 

بعد بیمارستان دارو با دوز بالا دادن بهش فنیل آلانین مغزش رفت بالا فلج مغزی شد 

دکترا میگن از ذوقه

عزیزمم الان امضاتون رو دیدم. پسر گلت از بچگی این جوری شده چند سالشه

الان 4سال و نیمه 

وای خدا ببرش امام رضا 🥺

این چیزا با معنویات حل نمیشه گلم باید علمش بیاد درمانش بیاد