2777
2789
عنوان

گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو تو نینی سایت چالش گزاشته بودم ک با ی خط دیگ پیام بدیم و منم اومدم اینستا پیج ساختم و اسکرین گرفت ...

فايده نداره. اخلاقشو نميدوني اخه..يه جورايي وقتي بهش برخورد ديگه رام نميشه

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
با شماره موبایل خودت پیج فیک رو زدی؟

نه والا اصلا پيج قبلا مال يكي ازدوستاي قديميم بود دادش من منم رمزشو عوض كردم. اصلادوستم و ايشون همديگرو نميشناسن كه بخام بگم دوستم بش گفته

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
کسی از این کارت خبر نداشته که بهش گفته باشه؟؟

دخترداييم ميدونست كه اونم فك نكنم گفته باشه. بازم خداداند

ی بار همچین اتفاقی واسه کسی افتاد دیگه پسره جوابشو نداد.ی پیشنهاد دارم اما فکر کنم شاید جالب نباشه اما میگم دیگه خودت بهتر میدونی ی پیج درست کن توش بنویس ب اندازه 10 روزی ک اذیتت کردم 10 روز تمام اینجا از عشقم بهت میگم و چقدر پشیمونم از کارم خودتم یکم لوس کن بعد جدی و عاطفی حرف بزن حتما حتما بگو معذرت میخام 

شاید یه جا سوتی دادی متوجه شده

نه اصلا صبحي كه اينكارو كردم تا ظهرش باهام اوكي بود يهو شبش انگارفهميد

ی بار همچین اتفاقی واسه کسی افتاد دیگه پسره جوابشو نداد.ی پیشنهاد دارم اما فکر کنم شاید جالب نباشه ا ...

واي نگووو

اينم بدجور كينه ايه

بااينكاراهم رام نميشه

بدترین چیز امتحان کردنه . هیچ وقت انجام ندین اون رابطه درستم بشه باز توش بی اعتمادی هست