2777
2789
عنوان

گند زدم

526 بازدید | 36 پست

واعي من اومدم تو اينستا يه پيج فيك زدم و سر به سر يكي ازدوستام گذاشتم حالا كه فهميده واقعاازم ناراحت شده وهركاري ميكني دلجويي كنم فايده اي نداره..ده روزه ازم ناراحته هرچي ميگفتم چته اصلاجوابي نميدادبيخيال شدم تاامروز باز دلو زدم به دريا و بعداز ده روز رفتم سراغش قسمش دادم كه مشكلت چيه كه جوابمونميدي گفت پيج فيكت چي ميگه.خدافظ

هرچي گفتم درحدشوخي بوده بازجوابي نداد

ميدونم كارم جالب نبود ولي فكرم نميكردم تااين حد ناراحت شه!

چيكاركنم از دلش دراد

برام مهمه

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

چیکارش کردی 

پسره؟

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکارش کردی  پسره؟

اره پسره. هرچي ميگم شوخي بوده جواب نميده خيلي سفته

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
احتمالا ی دستی زده

منم خاكبرسرم مثل ماست خودمو لو دادم...

اخه ديدم ده روزه باهام قهره گفتم حتما دليل محكمي داره كه كار من بوده و وقتي بحثو اورد گفت بخاطراينكارقهربودم منم نتونستم بزنم زيرش

چون شک کرده ولی بازم مطمئن نبوده

خدا لعنت كنه منو

موندم چيكاركنم حالا