اره حساب کنی هرمردی یجوربده....بازخوبه توسن کم جداشدی الان تازه۲۸هستی .
آره عزیزم واقعن همه بدی رو دارن . ولی بعضیا رو نمیشه تحمل کرد . امیدوارم زودتر راحت بشی امیدت بخدا باشه . من ازدواج اولم ۱۳ سالگی بود دومی بخاطر رفتار خانوادم ک از دستشون فرار کنم ۱۷ سالگی ک شانس من دومی شیشه میکشید انقد توهم داشت و من باید خرجش میدادم ک خداروشکر تونستم مهریم بببخشم حق طلاق بگیرم خودم برم کارای دادگاه بکنم راحت شدم
من جای تو باشم مهریه رو میزارم اجرا . ی وکیل خوب بگیر یکم خرح رو دستت میفته ولی بعد جبران میشه . وقتی آنقدر پرروعه ک پول میخاد برا طلاق دادن باید دهنشو سرویس کنی
اولی چش بود؟خداکنه بهم حق طلاق بده وتوافق ک دیگ ازتهران هی پانشه بیادتوروخدادعام کن...الان شوهرت خوب ...
اولی زن داشت شناسنامه سفید بعد چن ماه زنش ک فهمیده بود گف باید بری . خودشم نمیومد کلن ناپدید شده بود . امیدت بخدا باشه عزیزم حتمن برات معجزه میکنه و بهترینها برات اتفاق میوفته . مشکل زیاد داشتیم و داریم ولی خب چون دوسش دارم و دوتا بچه دارم موندم
چ پروبوده چجورتوشهرنفهمیدی مگه غریبه بود یاشهربزرگ بودی؟خداکنه زودترراخت شم ازش ی شغل خوب داشته باشم
زنداییش معلمم بود اون واسطه شده بود . منم ک سنم کم نمیدونستم اصلن چی ب چیه . امیدت بخدا باشه عزیزم امیدوارم زودتر راحت بشی و بتونی ب خاسته هات برسی . نگران نباش