2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حساب کنی هرمردی یجوربده....بازخوبه توسن کم جداشدی الان تازه۲۸هستی .

آره عزیزم واقعن همه بدی رو دارن . ولی بعضیا رو نمیشه تحمل کرد . امیدوارم زودتر راحت بشی امیدت بخدا باشه . من ازدواج اولم ۱۳ سالگی بود دومی بخاطر رفتار خانوادم ک از دستشون فرار کنم ۱۷ سالگی ک شانس من دومی شیشه میکشید انقد توهم داشت و من باید خرجش میدادم ک خداروشکر تونستم مهریم بببخشم حق طلاق بگیرم خودم برم کارای دادگاه بکنم راحت شدم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

۱۱۴ سکه

من جای تو باشم مهریه رو می‌زارم اجرا . ی وکیل خوب بگیر یکم خرح رو دستت میفته ولی بعد جبران میشه . وقتی آنقدر پرروعه ک پول میخاد برا طلاق دادن باید دهنشو سرویس کنی 

آره عزیزم واقعن همه بدی رو دارن . ولی بعضیا رو نمیشه تحمل کرد . امیدوارم زودتر راحت بشی امیدت بخدا ب ...

اولی چش بود؟خداکنه بهم حق طلاق بده وتوافق ک دیگ ازتهران هی پانشه بیادتوروخدادعام کن...الان شوهرت خوبه؟وضعش اخلاقش؟

اولی چش بود؟خداکنه بهم حق طلاق بده وتوافق ک دیگ ازتهران هی پانشه بیادتوروخدادعام کن...الان شوهرت خوب ...

اولی زن داشت شناسنامه سفید بعد چن ماه زنش ک فهمیده بود گف باید بری . خودشم نمیومد کلن ناپدید شده بود . امیدت بخدا باشه عزیزم حتمن برات معجزه می‌کنه و بهترینها برات اتفاق میوفته ‌ . مشکل زیاد داشتیم و داریم ولی خب چون دوسش دارم و دوتا بچه دارم موندم 

اولی زن داشت شناسنامه سفید بعد چن ماه زنش ک فهمیده بود گف باید بری . خودشم نمیومد کلن ناپدید شده بود ...

چ پروبوده چجورتوشهرنفهمیدی مگه غریبه بود یاشهربزرگ بودی؟خداکنه زودترراخت شم ازش ی شغل خوب داشته باشم 

چ پروبوده چجورتوشهرنفهمیدی مگه غریبه بود یاشهربزرگ بودی؟خداکنه زودترراخت شم ازش ی شغل خوب داشته باشم

زنداییش معلمم بود اون واسطه شده بود . منم ک سنم کم نمی‌دونستم اصلن چی ب چیه . امیدت بخدا باشه عزیزم امیدوارم زودتر راحت بشی و بتونی ب خاسته هات برسی . نگران نباش