2777
2789
عنوان

کسی هدف خونه دار شدن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقدیم 

حتی پول اجاره خونه رو هم باید با بدبختی جور کنیم 

امروز اینقد گریه کردم حالم بده و تپش قلب دارم 

لعنت به این گرونیا 

کاش کلی سال قبل که تورم نبود ازدواج کرده بودم حداقل یه خونه نقلی داشتیم 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

میدونممنم اصلا دلم نمیخواد اونجا زندگی کنیم اما همسرم میگه شب خاستگاری هم قید شده که میریم بالای خون ...

درسته ان شاالله

من ۹۹درصد بالای مادرشوهر نمیرم حاظرم عروسی نگیرم ولی خونه ۴۰متری بخریم 

میدونممنم اصلا دلم نمیخواد اونجا زندگی کنیم اما همسرم میگه شب خاستگاری هم قید شده که میریم بالای خون ...

ببین فقط تعادل و رعایت کن نه خوبی زیاد نه بدی  .احترام بزار کمکم کردی در حد لطف وظیفه نشه برات .

ما پنج ساله شوهرم اپارتمان دوس نداره پولمون ب ویلایی نمیرسه. من که ناامیدم

میتونین اپارتمانی بگیرین بعد شروع کنین پس انداز کردن اپارتمانی و بفروشین پولتونو بزارین روش ویلایی بگیرین 

ما نتونستیم خونه بگیریم زمین میگیریم باز شروع میکنیم پس انداز کردن زمین و میفروشی خونه میخری 

یه آپارتمان نقلی هم کلی پولش هست چند میلیارد 

مخصوصا ماها که مراکز استان و کلان شهرها هستیم اصلا بدون یه ارث خوب و درشت یا حمایت خانواده همسر اول زندگی ،اصلا خونه حتی ۴۵متری آرزو هست مگر توی ۶۰/۷۰ سالگیمون

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

درسته ان شااللهمن ۹۹درصد بالای مادرشوهر نمیرم حاظرم عروسی نگیرم ولی خونه ۴۰متری بخریم

نههه آخه ما عقدی هم نگرفتیم هر دختری آرزوشه لباس عروس بپوشه عکسای یادگاری بگیره...

مادرشوهرت بد جنسه؟مال من خوبه

میتونین اپارتمانی بگیرین بعد شروع کنین پس انداز کردن اپارتمانی و بفروشین پولتونو بزارین روش ویلایی ب ...

میگ اپارتمان بگیرم تو این وضع راکد مسکن میمونه رو دستم 

هیچ جوره ب حرفم گوش نمیده 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.