likeamooninnight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 4141 عنوان فارسی نهایی هیچییی نخونده بودم اما 209 بازدید | 11 پست پارسال ۱۷شدم الان بنظرتون ضرر که نکردم نمیدونم بالا ۱۷شدم یانه چون چک نکردمآخه میگفتن سخت بوده و من خودم حالا بنظرم خیلی بد ندادم سنجش پاسخ نامه رو بیرون داده؟ همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️ 1404/02/30 | 17:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_setare_ordibehshtii عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 10066 ساخت پی سی پاسخنامه انتخابیو گذاشتهمن که گند زدم به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍
عوختاپوس عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 661 هنوز پاسخنامه نیومده ولی خیلی سخت بود بالا ۱۷ بشی ترکوندی دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !
likeamooninnight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 4141 هنوز پاسخنامه نیومده ولی خیلی سخت بود بالا ۱۷ بشی ترکوندی وای اره همه میگفتن سخت بودمن چون نخونده بودم نمیدونم سخت بود یا آسون ولی موقع امتحان دیدم بعضی چیزا از پارسال یادمه همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️
likeamooninnight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 4141 ساخت پی سی پاسخنامه انتخابیو گذاشتهمن که گند زدم چند میشی مگه همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️
عوختاپوس عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 661 وای اره همه میگفتن سخت بودمن چون نخونده بودم نمیدونم سخت بود یا آسون ولی موقع امتحان دیدم بعضی چیزا ... خوبه موفق باشی بشین سلامتتو بخون 😂❤️ دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !
_setare_ordibehshtii عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 10066 چند میشی مگه اصن شبیه این پاسخنامه ای که داده ننوشتمشاید چهارده همین حدودا به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍
mohiiiam21 عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 3013 ساخت پی سی پاسخنامه انتخابیو گذاشتهمن که گند زدم چند شدی😭😭😭😭😭😭
_setare_ordibehshtii عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 10066 چند شدی😭😭😭😭😭😭 حدودا چهارده و اینا تو چند نگاه کردی به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍
refugee_scott عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 3326 وای اره همه میگفتن سخت بودمن چون نخونده بودم نمیدونم سخت بود یا آسون ولی موقع امتحان دیدم بعضی چیزا ... پاسخنانه های غیر رسمی چرا جواباش باهم فرق دارهاینجوری میگی نمرت بیاد میفهمی پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه. -پناه.
likeamooninnight مدیر استارتر عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 4141 پاسخنانه های غیر رسمی چرا جواباش باهم فرق دارهاینجوری میگی نمرت بیاد میفهمی اره فرق داره متاسفانه فکر کن استادا هم هم نظر نیستن همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️
refugee_scott عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 3326 اره فرق داره متاسفانه فکر کن استادا هم هم نظر نیستن بعد از ما توقع دارن گوزوها پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه. -پناه.