2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین فکر خود کشی تو سرمه

104 بازدید | 16 پست

چن مدته یکی دوروز حرف خوب میزنه کارو میخره

بعدسریه چیز الکی سرد میشه بهم محل نمیزاره

یهو میشه چنروز بهم زنگ نمیزنه

بهش زنگ زدم جوابمو نمیده درحالی که شبش رفته بود 

بیرون حتی نپرسیده بود که چرا زنگ زدی چیکارم داشتی

بدترین قسمتش اینه که من نمی‌دونم چیکارکردم 

که این رفتارارو می‌کنه باهام

همش می‌شینم با خودم فک میکنم ببینم چیکارکردم من

دلو زدم به دریا بعد مدتها پرسیدم دلیل این رفتارات چیه

اول گفت چرا دیر جواب پیاممو دادی حتما نمیخواستی

باهام صحبت کنی درحالی که ۸دقه دیر جواب داده بودم

چون دور کار بودم

بهش که گفتم گفت باشه ....

سریه چیز همینقدر الکی دو روز باهام حرف نزده

همش بهونه میاره ازم عیب و ایراد میگیره داشتیم

حرف می‌زدیم و می‌پرسیدم دیگه چته و اینا یهو گفت

باید برم رفت منم چون پدر ندارم به داییم پناه آوردم

گفتم منم نجات بده

به مامانشم زنگ زدم همش حرفامو به مسخره می‌گرفت

درحالی که داشتم از پشت گوشی گریه میکردم 

گفتم میخوام جدا شم مادر شوهرم گفت حالا گفتم چی شده!

دیگه بریدم نمیدونم چی درسته چی غلط از همه جا هم

زدم بلاکش کردم گفتم میخوام جدا شم

همش داره با اعصاب و روانم بازی میکنه می‌دونه عاشقشم

دلم میخواد خودمو راحت کنم دیگه...

بخدا درکتون نمیکنم که چرا هر چی میشه میگید خودکشی 

هیچ چیز از خودتون تو دنیا مهم تر نیست چرا به کسی آنقدر محتاج میکشید که محبت نکردنو کردنش آنقدر روی روح و روانتون تاثیر داره 

اون بیخیاله تو بیخیالتر باش چرا خودتو کوچیک میکنی زنگ میزی به اینو اون گریه می‌کنی غرورررت کجاست 

عزیزززززززم هیچوقت به هیچکس حتی به فرزندتون آنقدر وابسته نباشید که اگر یه روزی رفت پی زندگیش زندگی شما نابود بشه 

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 

من تجربه ای ندارم 

چیشد که از هم خوشتون اومد اول اون پیشنهاد اشنایی داد؟

بهتره از خودش بپرسی 

اگه نادیدت میگیره توهم نادیدش بگیر زیاد بهش نچسب یکم دوری کنی بیشتر جذبت میشه طبق گفته روانشناسا

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا درکتون نمیکنم که چرا هر چی میشه میگید خودکشی هیچ چیز از خودتون تو دنیا مهم تر نیست چرا به کسی آ ...

کسی که محبت خانواده نداشته پدر نداشته خیلی نسبت

به دخترای دیگه حساس تره منم یروز همین حرفارو میزدم 

ولی الان حالو روزمو میبینی تو برزخم و میخوام طلاق بگیرم

و حتی الانم فک میکنم مقصر منم انقد که منو کوبیدن

خانواده و همسرم...

من تجربه ای ندارم چیشد که از هم خوشتون اومد اول اون پیشنهاد اشنایی داد؟بهتره از خودش بپرسی اگه نادید ...

اول اون پیشنهاد داد و حتی چندین ماه پیگیرم بود

و برای همینم چون تو اوج محبت یهو اینجوری شد منو اذیت می‌کنه

امتحان کردم بی محلی کنم بدتر میشه اون بیشتر بی محلی میکنه

کسی که محبت خانواده نداشته پدر نداشته خیلی نسبتبه دخترای دیگه حساس تره منم یروز همین حرفارو میزدم ول ...

اها همسرته؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

کسی که محبت خانواده نداشته پدر نداشته خیلی نسبتبه دخترای دیگه حساس تره منم یروز همین حرفارو میزدم ول ...

عزیزم آقایون از خانومهای چسبون متنفرن هرچقدر بیشتر وابستگی تو نشون بدی ایشون دورتر میشه 

باید قوی باشی قشنگم  هیچکس به هیچکس دیگه رحم نمیکنه خودت به خودت رحم کن و نزار کسی با رفتارش اذیتت کنه

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
آره عقدیم

خوب پس اون نباید نسبت به همسرش بی محلی کنه

اتفاقا تو تایم عقد و نامزدی و سالای اول ازدواج چون رابطه تازگی داره معمولا دو طرف خیلی بهم محبت میکنن پس چرا 

خوب پس اون نباید نسبت به همسرش بی محلی کنهاتفاقا تو تایم عقد و نامزدی و سالای اول ازدواج چون رابطه ت ...

شاید پای یکی دیگه درمیون باشه که من از چشمش افتادم انقد 

عزیزم آقایون از خانومهای چسبون متنفرن هرچقدر بیشتر وابستگی تو نشون بدی ایشون دورتر میشه باید قوی باش ...

ایشون الان عقد هستن و میخوان یه زندگیو شروع کنن و یه عمر با یه نفر رندگی کنن پس خیلی رفتارای طرفش واسش مهمه 

شاید پای یکی دیگه درمیون باشه که من از چشمش افتادم انقد

ببین نمیخوام بترسونمت ولی هیچی از مردا بعید نیست

میخوام جدا شم

آنقدر زود هم  فکر جدایی نزنه به سرت مَردن دیگه رفتارهاشون هیچوقت تعادل نداره نه میتونن همیشه خوب باشند نه همیشه بد 

یه مدت به حال خودش رهاش کن بعد اگر اومد سمتت درست باهاش حرف بزن برید مشاوره شاید مشکل کاری چیزی داره که بی حوصله شده