2777
2789

من زدم

نسبت یک به یک

یه قاشق سرکه، یه قاشق آب

بعد 10 دقیقه شستم

برای جوش صورت خیلی خوبه. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای جوشام میزدم ی مدت پوستمو داغون کرد ب هیچ عنوان ph پوستتون رو با روشهای غیر اصولی تغییر ندید

چطور شد داغون شد؟

یعنی چ مشکلی به وجود آورد؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
من زدمنسبت یک به یکیه قاشق سرکه، یه قاشق آببعد 10 دقیقه شستمبرای جوش صورت خیلی خوبه.

کلا جوشات رفت؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
کلا جوشات رفت؟

اره چنتا دونه ای داشتم رفت

ولی باید استمرار داشته باشی. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

سرکه اگه اصولی بدست میاد حتی معده رو داغون می‌کنه 

اینکه میگن سرکه عقل رو زیاد می‌کنه سرکه انگور خمری هست 

این سرکه های بازاری اسیدن فقط

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
سرکه اگه اصولی بدست میاد حتی معده رو داغون می‌کنه اینکه میگن سرکه عقل رو زیاد می‌کنه سرکه انگور خمری ...

اره محصولات ضد جوش هم اسدن

اره محصولات ضد جوش هم اسدن

بدست نیاد منظورم بود امان از کیبورد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم