2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره از ۱۰۰۰نفر یکی میگیره اونم معمولا تا آخر بارداری نمیمونه

حرفت واقعا قشنگ نبود مخصوصا برای مامانایی که از طریق ای وی اف باردار شدن الکی چرا چیزی که نه تجربه کردی نه دیدی نظر میدی اتفاقا خیلیا از طریق آی وی اف باردار شدن که بچه های کاملا سالم و باهوشی هم به دنیا آوردن فقط بگو این آمار رو از کجا در آوردی ؟؟؟؟اینجوری اگ کسی هم طبیعی باردار نشه شاید حرف شما باعث بشه اصن نره دنبال درمان حواسمون به گفته هامون باشه👌🏻👍🏻

شماهم انجام دادی؟...من فاصله م با اونجا چهارساعتی راهه چند بار باید برم وبیام؟

عزیزم برو خیلیا با ای وی اف باردار میشن کاربرای اینجا بعضیاشون اصلا سواد درست و حسابی ندارن من خودم چندتا از آشناها از طریق آی وی اف بچه دار شدن از الان بد به دلت راه نده 

حرفت واقعا قشنگ نبود مخصوصا برای مامانایی که از طریق ای وی اف باردار شدن الکی چرا چیزی که نه تجربه ک ...

عزیز طبیعی یا ای وی اف باید خدا بخاد . انجام دادم و نشده و خدا نخاسته چند بار رفتم ای یو ای ای وی اف و میکرو ...

اره از ۱۰۰۰نفر یکی میگیره اونم معمولا تا آخر بارداری نمیمونه

این آمار رو از کجا آوردی😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عزیز طبیعی یا ای وی اف باید خدا بخاد . انجام دادم و نشده و خدا نخاسته چند بار رفتم ای یو ای ای وی اف ...

عکس رنگی رفتی؟؟ 

شاید لوله هات بسته س

💚خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

عزیز طبیعی یا ای وی اف باید خدا بخاد . انجام دادم و نشده و خدا نخاسته چند بار رفتم ای یو ای ای وی اف ...

درسته از خدا میخوام به زودی زود دامنتون سبز بشه و تا خدا نخواد برگی از درخت. نمیوفته ولی این حجم از ناامیدی خودش یکی از دلایل باردار نشدنه قایق و رها کن بسپار به خدا معجزه اتفاق می افته فقط اول از همه باید ایمان قلبی داشته باشی از ته دلت همین ….

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز