2777
2789
شماهم انجام دادی؟...من فاصله م با اونجا چهارساعتی راهه چند بار باید برم وبیام؟

من فاصله م یه ساعت بود سخت‌ترین قسمتش همین رفت و آمد بود برام مخصوصا برا مرحله تخمک کشی هر روز باید رفت سونو که سایز فولیکول‌هارو چک کنن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سوالم هزینه داروهاشه اون از آی وی اف جداست؟

اره خب بستگی به اینم داره مرکز خصوصی بری یا دولتی یجا میری دولتیه ده تومن هزینه میشه میری مام دویست تومن هزینه میشه میری نیمه دولتی تا صدتومن هزینه میشه ولی خیلیا تو همون دولتی هم جواب میگیرن ولی اگ بیمه خوبی داشته باشی کلی از هزینه هات کم میشه عزیزم

توی مراکز خصوصی انجام دادی یا دولتی ...کی ?چقدر شد کل هزینه ای که کردی یه راهنمایی میکنی چندسری تا پ ...

خصوصی بار اول سال 99 بار دوم دو سال پیش هزینه‌ها که بالاست من فک کنم پنجاه میلیون هزینه کردم ولی الان حداقل دوبرابر شد ،شمردنی نیس تعداد دفعاتی که باید بری،خیلی زیاد باید بری

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
2827
2791
2779
2792