2777
2789

از خانواده خودم گرفته تا این زن های عوضی ک حس تخریب بهت میدن خودشون انگار نزاییدن انگار خودشون عالین ... حتی پیش شوهرمم میکن حالم داره بهم میخوره یکی میگه سینه هات چرا افتاده اس شیر زیاد میدی ... یکی میگه اینجور اونجور اون روز رفتم یجایی ک شکمم نگا کن ناف درد دارم بد شکمم پر خط سیاهی  ترکه دیگ پوستم اینجوری شکمم شل شده  پیش شوهرم میگه وایی چرا اینجوری چرا درمان نمیکنی میگم خودم دوست دارم به هر رک افتخار میکنم برمیگرده پیش شوهرم میگه شوهرت ک خوشش نمیاد  همه زنا اینجوری نییتن یعنی فقط تو زشتی حالم انقد بد شد ک نگو امدم بدون ک شوهرم بفهمه دل سیر گریه کردم قلبم شکست 😔 با این وزنم ۶۰ کیلیو خوشگلم خوشتیپم ولیی این حرفا ادم داغون میکنه همین توروخدا به هم نوع خودتون ظلم نکنید بد زایمان پروسه سختیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارما جوابشونو میده

گلم خیلی حرص خوردم برات

بمیرم برادلت

ادم مادر میشه باید کلی فلاکت دیگه هم به جون بخره

سامون ک شدی

با پزشک صحبت کن و برو باشگاه و حسابی به خودت برس

اگه نمیتونی میتونی بهم پی ام بدی تا بعضی از راهکارایی که بلدم و به دکترمم گفتم و تایید کرده رو بهت بگم

بعد میگن چرا باردار شدی زایمان کردی نذاشتی کسی بفهمه اینقدر خوب بود راحت 

از جمله دلایلش بودن افراد سمی کنارم بود مثل شما استاتر ولی خوب مدلهای دیگه زخم زبون میزدن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️