2777
2789
عنوان

آهنگ‌های چه زبانی به دلتون میشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 108 پست
😂😂😂اهنگ غمگینی هست ولی در حد خودکشی نیست واقعااگه ایران بودن و طرفدار چاووشی چیکار میکردن😅😂اهنگ ...

سااااعت دیوارییییی من عزیزم رفته تو چرا بیداااارییییی

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سااااعت دیوارییییی من عزیزم رفته تو چرا بیداااارییییی

وای اینم هست😂بدون تجربه کردن هیچکدوم از اینا میتونی زار بزنی😂😐

یکی هم هست میگه من باید می رفتم با قطاری که... 

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

کوردی چی بگم چی گوش کنی خیلیهبزن اینترنت تادلت بخواد سوزناک شاد رقص پا ماشین عروسیمن خودم شخصا روح ا ...

من وقتی عروسی دوستای کوردمون دعوت میشیم از خوشحالی کم مونده ملق بزنم 

من الان ازین تاپیک کلی ریپ واسم اومده توی اعلانات نگاه میکنم ۸ تا ریپ دارم اما متاسفانه نمی تونم پید ...

آره متاسفانه سایت باگ داره 

😂😂😂 وای نه

اره به خدا همچین اشک میریختیم از اناقای دیگه هم بودن.انگار هممون یکی ده بار شکست عشقی خورده بودیم.ترک هم نبودیم که معنیشو بفهمیم فقط به خاطر سوزناکیش گریه می کردیم.بنده خدا خواننده  هه دلش خون  بود.معلوم بود😂😂😂

وای اینم هست😂بدون تجربه کردن هیچکدوم از اینا میتونی زار بزنی😂😐یکی هم هست میگه من باید می رفتم با ...

کجا بودی 

کولی 

سال بی بهار 

ماه پیشونی 

اینا همش پتانسیل خودکشی داره 😂

اره به خدا همچین اشک میریختیم از اناقای دیگه هم بودن.انگار هممون یکی ده بار شکست عشقی خورده بودیم.تر ...

🤣🤣🤣🤣 

دولت ترکیه این خاطره رو بشنوه یه بار دیگه ممنوعش میکنه 

به دختره میگم کلا بگیرم دنده میدی خیلی نمکه😂😂

برات بمیرم درسته پسر بدیم ولی پیش تو باشم خلاف نمیرم 

رامین دختره ننگش پرههههههه😂

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

برات بمیرم درسته پسر بدیم ولی پیش تو باشم خلاف نمیرم رامین دختره ننگش پرههههههه😂

گنگش*

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

برات بمیرم درسته پسر بدیم ولی پیش تو باشم خلاف نمیرم رامین دختره ننگش پرههههههه😂

من هم خندم میگیره هم خوشم میاد ازش، خودشم کلیپ گرفته بود باهاش میخندید😂

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

آهنگای ملیکه شاهین Öyle bir yerdeyim ki Gitme از Çinam yalçin Olmaz Olsun فعلا اینا رو خییییلی دوست ...

اولی پیدا نکردم ولی اون دوتا قشنگ بود

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...