2777
2789
عنوان

آهنگ‌های چه زبانی به دلتون میشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 108 پست
اونم باید بلد باشی وگرنه بامعنی قشنگ نمیشه ❤

بلدیم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم خودکشی ؟

درست یادم نمیاد ولی فکر کنم تو کنسرت همین خواننده موقع خوندن این اهنگ حدود 30 نفر دست همدیگه رو میگیرن و از پل میپرن و غرق میشن،بعد از اون دولت ترکیه این اهنگ و ممنوع کرد

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

اینم شنیدم خیلی خوبههههه

اسی جون ایتا تو درخواست بده بدم بهت کلللللی آهنگ بفرستم آذربایجانی هر مدل 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

[QUOTE=382724481]بو آکشاااااام اولوروووووووم بنیییییی کییییمسه توتااااامااااااز [/QUOTE

فارسیش رو هم من گوش دادم.همین امشب از غصه ها می میرم

انتقام خودمو از دوتا مون می گیرم 

دیگه از دست تو هم کاری بر نمیاد...

[QUOTE=382724481]بو آکشاااااام اولوروووووووم بنیییییی کییییمسه توتااااامااااااز [/QUOTEفارسیش رو هم ...

آره ترکی بلدم 

ازاونجایی ک نامادریم ترکه و ی لهجه ی یه جوری داره متنفرم ازترکیازاونجایی ک خودمو مامانم سنندجیم فقط ...

چیناره هم خیلی صداش قشنگه ولی من با آهنگاش ارتباط نمیگیرم

چندتا کردی قشنگ معرفی کنین 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

اسمش نمیدونم اینطور تو ذهنم ثبتش کردم🤣😐معنیش هم خوبه 😅

اره 

از پرتگاه چشمت می افتم.. 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

چندتا آهنگ کردی معرفی کن 🫶

خب خوانندهای کردی معروف مثل رامین تجنگی امیرلیام عاشق اهنگاشونم

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

درست یادم نمیاد ولی فکر کنم تو کنسرت همین خواننده موقع خوندن این اهنگ حدود 30 نفر دست همدیگه رو میگی ...

مال چند سال پیشه.یادش بخیر من دانشجو بودم یکی از بچه ها اورد خوابگاه و همینو گفت.وای هممون مثل دیوونه ها رور پخش جمع شده بودیم و با اهنگه گریه می کردیم😂😂😂

گجلر گجلر گجلر آیا باخب یار سنی یاد ایلمیشم لبی لبی لبی لبی لبی لب

لب همونه که دارم فکر میکنم؟ 😂 

استغفرالله😔 (رفتم دانلودش کنم) 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

خب خوانندهای کردی معروف مثل رامین تجنگی امیرلیام عاشق اهنگاشونم

به دختره میگم کلا بگیرم دنده میدی خیلی نمکه😂😂

مال چند سال پیشه.یادش بخیر من دانشجو بودم یکی از بچه ها اورد خوابگاه و همینو گفت.وای هممون مثل دیوون ...

😂😂😂اهنگ غمگینی هست ولی در حد خودکشی نیست واقعا

اگه ایران بودن و طرفدار چاووشی چیکار میکردن😅😂

اهنگ بی بدن چاووشی داغونم کرد واقعا