2777
2789

تایکی تاپیک میزنه بعضیا  بهش میگن تاپیکت فیکه و دنبال اینی که تاپیکت پربازدید شه وفلان و... شاید یکی واقعا حالش بد باشه قصدش از تاپیک زدن راهکار گرفتن و درد ودل کردن باشه 

آخه اگه یکی تاپیکش پر بازدید شه مگه بهش جایزه میدن که همش بعضیا این حرفو میزنن🙄🙄

اخه خیلی دروغ دیدیم 

واقن سختخ اعتماد کردن

من اگ باور نکنم چیزی نمبگم ، رد میشم میرم

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا مریضن یه اد لیستی داشتم ۱۰ تا اکانت داشت با همشونم مردمو سر کار میذاشت همیشه هم پر بازدید بود میگفت کسف میکنم سرکارن🤣

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

والا من هرچی تاپیک زدم هیچ جوابی نگرفتمحتی اینجا هم نادیده گرفته میشم😂💔

منم یه بار یع تاپیکی زدم همه بهم میگفتن تاپیکت فیکه و...

حالا تاپیکم راجب دعوا با خانوادم بود آخه اینم دروغ گفتن داره؟😑😑😑😑

بعضیا مریضن یه اد لیستی داشتم ۱۰ تا اکانت داشت با همشونم مردمو سر کار میذاشت همیشه هم پر بازدید بود ...

اوم آدم یه مریض دیوونه بود واقعا 

آخه چطور میتونه با روح و روان بقیه بازی کنه 

کجاا😂😂

بالاخره یجا پیدا میکنم خب خخخخخ 

اونا بیکارن ومخصوصا خانوم مارپل وکاراگاهن 😄 شما خودت ناراحت نکن

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

اخه خیلی دروغ دیدیم واقن سختخ اعتماد کردنمن اگ باور نکنم چیزی نمبگم ، رد میشم میرم

منم چیزی نمیگم از تاپیکش میام بیرون 

آخه اینجا که کسی 

کسی رو نمیشناسه دیگه چرا دروغ میگن 🙄🙄

اوم آدم یه مریض دیوونه بود واقعا آخه چطور میتونه با روح و روان بقیه بازی کنه

خب دیگه غیر اونم مچ خیلیا رو گرفتم اکانتهای دیگشم پیدا کردم دادم نینی یار یکی بودن الکی گیر نمیدیم که حتی یکیو دوسال صبر کردم تا بلاخره دستش رو شد😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خب دیگه غیر اونم مچ خیلیا رو گرفتم اکانتهای دیگشم پیدا کردم دادم نینی یار یکی بودن الکی گیر نمیدیم ک ...

وای تو دیگه چقد پیگیری 2سال از عمرتو گذاشتی تاثابت کنی تاپیکاش فیکه یانه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دنبال چی میگردی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣