2777
2789
صدرصد دلیلش منطقی بوده هیچکس الکی خودکشی نمیکنه

نمی‌دونم حتما که به صفر رسیده بوده جون آدم شیرینه ب این راحتی نمیشه ازش گذشت

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایمون چند روز دیگه سالگردشه. از پشت بام خودشو انداخت تو حیاط مشترک ساختمون وای خیلی وحشتناک بود. ...

خوب پرش از ارتفاع ک‌آدم در جا تموم میکنه مرگش راحت

خوب پرش از ارتفاع ک‌آدم در جا تموم میکنه مرگش راحت

وای چه راحتی الان کلی عذاب میکشه. کلی همسایه ها تا یه مدت داغون بودیم. گناهش پای اون بنده خداس...

من همش فاتحه میخونم واسش یادش بیوفتم. دقیق جلد پنجره ما. وای یادش میوفتم استرس میگیرم. ازاون روز صدایی بیاد تو خواب استزس میگیرم. چون صب ساعتای8 بود همه خواب بودیم 8هم نشده بود زودتر

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اره کاش حداقل ی وصیت نامه می نوشت

ببخش گوشیم هنگ کرد میگفتن که تو گوشیش نوشته که هواستون ب خواهرزاده ام باشه و از کسی گله ندارم مشکل از خودم بوده ولی درست برای ما نمی‌گن چی نوشته 

زن بود یا مرد علتش چی بود

زن .نفهمیدم والله.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

نمیدونم چرا و چی باعث شده این فکر ب سرت بزنه 

ولی ب نظر من زندگی میتونه قشنگ باشه 

همین ک مامان بابات پیشتن 

یا همین ک سالمی خودش یه نعمته 

زندگیت رو بخاطر افرادی ک ارزشت رو ندارن خراب نکن 

تو لایق بهترین زندگی هستی 💖💖💖

اخه صدرصد ی مشکل حاد داشته الکی‌میگن

صددرصد مشکلش خیلی زیاد بوده ولی فقط این دوخط رو پخش کردن ازش دیگه چیزی نشنیدم سالگردش نزدیکه