fatimmk مدیر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 1363 عنوان خودکشی | مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 50 پست تا حالا اطرافیانتون کسی خودکشی کرده بعدش پشیمون شه 1404/02/30 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatimmk مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 1363 نمیدونم چرا و چی باعث شده این فکر ب سرت بزنه ولی ب نظر من زندگی میتونه قشنگ باشه همین ک مامان بابات ... بعضی وقتا بهترین راه حل واسه یه آدم خودکشی چون هیچکس تو شرایط اون یکی نیست
زیبایخاص عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 319 بعضی وقتا بهترین راه حل واسه یه آدم خودکشی چون هیچکس تو شرایط اون یکی نیست میدونم گاهی وقتا آدم زمین میخوره ، دلش میشکنه و...ولی باید بلند شه ، ادامه بده من دو بار تجربه از دس دادن داشتم اونم دوتا تکیه گاه اولاش خودمم تو فکر خودکشی و این حرفا بودم ولی بعد از مدتی بیخیال شدم چون قطعا اگ اونا بودن نمیخواستن اینکار رو بکنم 🙂
fatimmk مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 1363 میدونم گاهی وقتا آدم زمین میخوره ، دلش میشکنه و...ولی باید بلند شه ، ادامه بده من دو بار تجربه از دس ... بحث از دست دادن نیست بعضی وقتا شرایط واسه زندگی خیلی سخته واقعا دیگه نمیشه زندکی کرد
زیبایخاص عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 319 بحث از دست دادن نیست بعضی وقتا شرایط واسه زندگی خیلی سخته واقعا دیگه نمیشه زندکی کرد از چ لحاظ ؟میخوای راجبش باهم حرف بزنیم ؟!
fatimmk مدیر استارتر عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 1363 از چ لحاظ ؟میخوای راجبش باهم حرف بزنیم ؟! نه نمیشه گفت
armitaroz عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 9 بعضی وقتا بهترین راه حل واسه یه آدم خودکشی چون هیچکس تو شرایط اون یکی نیست ببین عزیزم اگه نمیشد تحمل کرد و مجبور به خودکشی میشدی خدا این بار رو روی دوشت نمیذاشت .پس ادامه بده پشیمون نمیشی یادت باشه خدا کارگردان زندگیه و سخت ترین کار ها رو به برجسته ترین بازیگرا میده گلم 💜💙💚💛🧡❤️ من یه مهر ماهی یاسی ام میدونی بعضی وقتا از تو تخت خواب پاشدن یه موقفیته❤️🛏️ پس تسلیم نشو رفیق ما دخترا خیلی خفن و قوی ایم