😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. به نام ایزد منان خوانش را آغاز میکنیم: نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم.یکی از محدود امضا هایی که میخونی و نگفته صلوات بفرست اینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر ایشان. باشد که لایق باشیم. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم. تو حوزه حفاظت از محیط زیست فعالیتی نداریم، ولی حداقلش اینه که زباله نمیریزیم و طبیعت رو پاکیزه تحویل فرزندان آینده میدیم. حامی حیوانات نباشی مفهومه اما آزاررسان هم نباش. مخالف سرسخت حیوانآزاری. موجود زنده چه انسان چه حیوان چه گیاه. حقوق زنان بسیاری جاها پایمال شده چه زیباست که ما هوای یکدیگر را داشته باشیم .بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. روز خوشی در پیش داشته باشی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش・◡・