2777
2789
عنوان

طلاق مرد وزن

82 بازدید | 13 پست

بچه ها چرا بحث جدایی یا طلاق میشه این زن هست که از خونه میره بیرون.. یابه عبارتی مرد میتونه زنو بندازه از خونه بیرون.. چرابرعکس نمیشه؟ مثلا مرد بره بیرون یا زن مردو بندازه بیرون؟ همش برام سواله

مردها برای اینکه مهریه ندن نمیرن دادگاه بگن زنم را نمی خوام

زن را تو خونه اونقدر آزار میدن تا زن به تنگ بیاد و بره

بعد مرد میره برای زنش عدم تمکین می گیره

و زن را مجبور به طلاق توافقی می کنه

تا مهریه نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درستش از لحاظ قانونی اینه که برعکس باشه.

خونه مال زنه و نباید بره و در صورت ترک منزل متهم میشه. حتی بیرونش کردن باید به پلیس زنگ بزنه و صورت جلسه کنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

خانم ها اصلا جواب مردها را ندید

بگو مگو نکنید

قهر نکنید

از خونه بیرون نرید

فقط بگید اگه همسر ایده آلت نیستم برو دادگاه ازم شکایت کن

وقتی مرد خواهان طلاق باشه و زن عیبی نداشته باشه مرد باید مهریه و حق و حقوق زن را بده

چون اکثریت مرد هست که صاحب همه چیه...بالعکسشم دیدم...منتهی زن صاحب همه چی بوده یا اینکه مرد اونقدر باغیرت بوده که خودش رفته.

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

معمولا خونه رو آقایون میگیرن دیگه و صاحب خونه اونا هستن

چه غلط ها 

حتی اگه شش دونگ‌ خونه به نام مرد باشه

چون اون خونه را برای زنش تهیه کرده

و زن داخلش جهیزیه چیده

مرد حق چنین کاری نداره

چه غلط ها حتی اگه شش دونگ‌ خونه به نام مرد باشهچون اون خونه را برای زنش تهیه کردهو زن داخلش جهیزیه چ ...

حالا بیا و ثابت کن که شوهره منو بیرون کرده

یکی بود می‌گفت همسرم بیرونم کرده بعد که برگشتم وسایل و جهیزیم رو بردارم دیدم که وسایلم نیست جاش چندتا وسایل درب و داغون گذاشتن

حالا بیا و ثابت کن که شوهره منو بیرون کردهیکی بود می‌گفت همسرم بیرونم کرده بعد که برگشتم وسایل و جهی ...

من به خانم ها میگم  اگه شده سفت به کف زمین بچسبید ولی اجازه ندید شوهر شما را بیرون کنه

اون خونه ی شماست چون توی اون خونه کلی زحمت کشیدید و وقت گذاشتید