2777
2789
عنوان

دلم میخواد🥺♥️

53 بازدید | 5 پست

یه نفر تو زندگیم باشه که چشامو ببندم بهش اعتماد کنم

یه نفر که پشتیبانم باشه

نازمو بکشه

باهم بشینیم ساعت ها حرف بزنیم

حس با ارزش بودن بهم بده 

خسته شدم از این همه قوی بودن

مستقل بودن

دلم میخواد خودمو لوس کنم

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثل طناز که برا شاهین ناز میکنه

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بعد هر سختی آسونی هست مطمئن باش اینو خیلی

منم از ۳ سالگی به بعد خیلی سختی کشیدم مشکلات خانوادگی،اخلاق بد بابام،یهو سر و کله یه پسر پیدا شد خیلی یهویی اصلا هنوزم باورم نمیشه که کلا برعکس بابام بود دقیقا همین خصوصیات رو داشت،هر چقدر بابام زجرم داد تحقیرم کرد میگفت تو هیچی نمیشی فوق ۴ سال دیگه بیشتر تو این خونه نیستی نامزدم تشویق میکنه دو روز باشگاه نرم یا طراحی نکنم که حالم بد بشه سریع عصبی میشه میگه ببین باز مراقب خودت نیستی 

مطمئنم بهترینا نصیب دلت میشه گلی🍃❤️

🤧

بعد هر سختی آسونی هست مطمئن باش اینو خیلیمنم از ۳ سالگی به بعد خیلی سختی کشیدم مشکلات خانوادگی،اخلاق ...

قربونت