2777
2789
عنوان

خیلی بد دهن شدم

236 بازدید | 28 پست

خدایی اصلا فحش ندم نمیشه

حتی داخل بحث کردن

بی احترامی میکنم

حوصله ندارم کسی بهم حرف زور بزنه

خدا ببخشه حس گناه میکنم 😑

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

سلام 

عزیزم کاملا گناهه و حرام

بزنید تو نت دربارش احادیث رو بخونید که تلنگر بشه

باید کنترل خشم داشته باشیم، با این تفاسیر مزاجتونم به شدت به هم ریخته حتما برید دکتر طب سنتی

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا منم همینم رفتم سر قرار پسره گفت چرا دستات انقدر کشیده هست چرا رنگ پوستت فلانه سطیله بازی در اوردم دیشب کنار مامان بابام و داداشم بودم دوباره فوش دادم بعد خودم نفهمیدممم چی گفتم خیلی بده

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

من فوش نمیدم ولی زبونمم نگه نمیدارم تیز حرف میزنم جیگر طرف آتیش میگیره خودمم هم بدم میاد هم خوشم میا ...

ارهههه من فش میدم تازه هیچی جیگر طرفم خون میکنم

بدم میاد از این کارام😢💔

کارما آدرس همتونو داره:)

چرا همچی و بهم ربط دادید

چی رو ربط دادم خواهر؟

این علم هست علم طب ایرانی این رو میگه.

مزاج به شدت اثر می اره رو اخلاق و رفتار، همونطور که اخلاق و رفتارها رو مزاج اثر میذاره. یعنی رابطه دو طرفه دارند

مزاج اگر متعادل نباشه حتی آدم رو دچار افسردگی شدید هم میگنه، دچار خشم و...

به خصوص تو مزاج سودا

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چی رو ربط دادم خواهر؟این علم هست علم طب ایرانی این رو میگه.مزاج به شدت اثر می اره رو اخلاق و رفتار، ...

فحش رو هم حروم کردین؟؟؟

عزیزم بد خلقی الان ماها به خاطر فشارا و‌تنشای مالیه .

هرکی اینطوری نیست پس بی دغدغه و بی عاره.

به مزاح ربطش ندینن

فحش رو هم حروم کردین؟؟؟عزیزم بد خلقی الان ماها به خاطر فشارا و‌تنشای مالیه .هرکی اینطوری نیست پس بی ...

حرام کردیم؟

کی حرام کرد خواهر؟ من چیکاره هستم منم مثل شما آدم عادی

احکام رو ما تعیین نمیکنیم، فحش دادن حرام هست این حکم دینه از پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) رسیده

حرام که فقط دزدی و زنا نیست، اتفاقا گناهان زبانی هم حرام هستند و خیلی هم مهمن. برید تو روایات بگردید ببینید چی گفته شده درباره اش، البته من چند تاشو براتون میفرستم.

هردانشی، تخصص خودش رو میطلبه، شما با طب ایرانی احتمالا آشنایی ندارید چون این مسئله مزاج خیلی مهمه و تاثیر گذار. 

درباره فحش، حکم صریحش اینه حرامه.

الان روایاتی میفرستم‌ تو‌ پیام بعدی.

این هم که میگید به خاطر تنش و ... هست خواهر من همه تنش دارن، انسان همیشه تو چالشه و این اصلا توجیه نمیشه که بگید کسی بدخلقی نمیکنه پس بی عاره، اون بی عار نیست اتفاقا از تقواش هست و کنترل نفسش. افسار نفسو باید دستمون بگیریم و رامش کنیم فلسفه دین هم همینه

همه ما عیبهایی داریم من بیشتر از همه، اما اول باید بپذیریم که گناهه بعد رفعش کنیم با کمک خدا. من استارتر رو تحسین میکنم که میگه احساس گناه میکنم این عذاب وجدان داشتن خوبه، رشد دهنده هست کمک میکنه به ترک بدی و گناه