2777
2789
عنوان

خیلی بد دهن شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 28 پست

قبلش بگم یه مسئله ای هست، تو مجازی متاسفانه باب شده وقتی درباره موضوعی صحبت میشه بعضی دوستان فورا میگن قضاوت. اصلا مفهموم قضاوت این نیست.

مثال بزنم، من جایی ببینم غیبت کسی میشه دین میگه باید محترمانه تذکر بدی و سکوت نکنی آبروی مومن داره ریخته میشه و حرمت آبروی مومن بالاتر از حرمت کعبه هست.

خوب اینجا طرف میتونه بگه قضاوت کردی؟ نه

اگه اینطور باشه که کل قرآن و روایات میشه قضاوت کردن

قضاوت یعنی اینکه مثلا ببینی کسی داره غیبت میکنه بگی تو چقدر آدم بدی هستی، در صورتی که وقتی اون عمل رو میگی و میگی عمل غیبت کردن بده این هیچ قضاوتی توش نیست و ضروریه اتفاقا.

حالا روایات و درباره ناسزا و فحش میفرستم که البته اینها چند تا روایته فقط، روایات زیادی درباره اش هست

امام سجاد(ع):

بدزبانی و فحاشی موجب رد دعا میشود.

امام صادق (علیه السلام) فرمود: 

«فحش دادن ظلم است و ظالم در آتش دوزخ قرار دارد

امام صادق(ع):

دشـنـامـگويى و بـد زبانى و دريـدگـى از (نشانه هاى) نفاق است.

پیامبر اکرم(ص):

خداوند بهشت را بر هر فحّاش بد زبان بى شرمى كه باكى ندارد چه گويد و چه شنود، حرام كرده است.

پیامبر اکرم(ص):

بدترين بندگان خدا كسى است كه از ترس فحش او، هم‏نشينى با او را خوش ندارند.

پیامبر اکرم(ص)

ناسزاگويى به مؤمن، فسق است و جنگيدن با او، كفر.

ناسزا گوىِ به مؤمن همچون كسى است كه در آستانه هلاكت باشد.

ناسزا گفتن به مؤمن فسق است و جنگيدن با او كفر و خوردن گوشت او (غيبت كردن از وى) معصيت خداست.

به مردم ناسزا مگوييد كه با اين كار در ميان آنها دشمن پيدا مى كنيد.

امیرالمومنین(ع):

هيچ دو نفرى يكديگر را ناسزا نگفتند مگر آن كه پست ترينشان چيره گشت

امام کاظم(ع) آنگاه که دو مرد را دیدند که به هم ناسزا میگفتند:

آغاز كننده ستمكارتر است و گناه طرف مقابل نيز به گردن اوست ، تا زمانى كه ستمديده زياده روى نكند.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

استارتر عزیز من تا قبل آشنایی با طب ایرانی نمیدونستم چقدر اثر داره مزاج، بعد که رفتم و عمل کردم به توصیه هاشون واقعا اثرش رو دیدم شکر خدا

اینو بگم که پانیک داشتم و با طب ایرانی درمان شدم به لطف خدا و اهل بیت(ع)

مسئله بعدی اینکه نماز اول وقت خیلی مهمه (ما تو دور دوم تاپیک ترک غیبت حتما نماز اول وقت میذاریم ان شاالله تو برنامه) نماز اول وقت تو تقویت اراده و کنترل نفس شدیدا اثر میذاره

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش بگم یه مسئله ای هست، تو مجازی متاسفانه باب شده وقتی درباره موضوعی صحبت میشه بعضی دوستان فورا می ...

جسارتا من اصلا وقت و حوصله ندارم این متن و بخونم‌.

فقط بابت جمله اول من جایی ببینم که حرف میزنم و کسی تو حرفم دخالت میکنه محترمانه میگم سرش به کار خودش باشه .

مردم زیر فشار و‌گرونی و کرایه خونه و هزار کوفت و زهرمار اعصاب براشون نمونده.بعد شما روایت میدی ک فحش حرومه .میگردی تو گوگل چندتاهم جمله کپی میکنی برامون .

جسارتا من اصلا وقت و حوصله ندارم این متن و بخونم‌.فقط بابت جمله اول من جایی ببینم که حرف میزنم و کسی ...

واقعا واکنشتون عجیب و غیرمعقوله

حرف دین میگم قبول نمیکنید، روایت میگم‌ میگید از گوگل، کلی هم توجیه!

واقعا واکنشتون عجیب و غیرمعقولهحرف دین میگم قبول نمیکنید، روایت میگم‌ میگید از گوگل، کلی هم توجیه!

حرف شما غیر معقوله ک همچی و به دین و نماز ربط میدین.

ماها چیکار کنیم ک یروز تو این سایت از دین و مذهب و حجاب نشنویم

حرف شما غیر معقوله ک همچی و به دین و نماز ربط میدین.ماها چیکار کنیم ک یروز تو این سایت از دین و مذهب ...

عزیز من، تاپیک استارتر تو همین مورده

خوب نیاید! والا اینجوری حرف زدن حق الناسه وقتی اعصاب ندارید نیاید به همین سادگی

اصلا چه ربطی به نماز داشت؟!

برید تو تاپیکای دیگه، هرچی محترمانه و با محبت حرف زدم یه جواب کوبنده بهم میدید..

خب محترمانه صحبت نکنید.

نمیتونم با یک انسان محترمانه صحبت نکنم، خداوند میبینه. 

جسارتا من اصلا وقت و حوصله ندارم این متن و بخونم‌.فقط بابت جمله اول من جایی ببینم که حرف میزنم و کسی ...

سلام 

ببخشید نمی خوام دخالت کنم ولی دوستمون مینای بهاری واقعا نیت مثبتی داشتن 

من یه دختر پرانرژی ام که مذهب سبک زندگی منه 😊💚

قبلش بگم یه مسئله ای هست، تو مجازی متاسفانه باب شده وقتی درباره موضوعی صحبت میشه بعضی دوستان فورا می ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت 💕

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
مرسی عزیزم بابت راهنماییت 💕

سلامت باشید🩵

ولی حرام نیست بخدا

چرا دیگه عزیزم 

حرفه زشت گناهه چه به دشمن چه به دوست 

گناه هم ینی حرام دیگه ☺️

فقط به دشمن میشه لعنت فرستاد ولی توهین و ناسزا اصلا اونم به یه مسلمون 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
فحش رو هم حروم کردین؟؟؟عزیزم بد خلقی الان ماها به خاطر فشارا و‌تنشای مالیه .هرکی اینطوری نیست پس بی ...

عزیزم فحش دادن و ناسزا گفتن گناهه 

شما میخوای قبول کن میخوای نکن گناه خدا رو که نمیتونی عوض کنی بهتره یکم بیشتر تحقیق کنی بری بگردی ببینی چه اعمالی چه حرفایی گناهه چیا ثوابه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
فحش رو هم حروم کردین؟؟؟عزیزم بد خلقی الان ماها به خاطر فشارا و‌تنشای مالیه .هرکی اینطوری نیست پس بی ...

عزیزم بی احترامی و فحش گناهه من بخاطر همین تاپیک زدم هر چیزی ک به دیگران صدمه بزنه گناهه

من با فحش ممکنه دل یکیو بشکنم بی احترامی کنم

این آسیب میزنه و گناهه وگرنه عصبی شدن طبیعی هستش

ولی باید کنترل بشه ما هر نوع حسی دارم قرار نیست مرتکب گناه بشیم 

اگ این گناها وجود نداشت پس هر کی تو خیابون راه میرقت چون تو خونه با مامانش دعوا کرده یا مشکله مالی داره یکی بزنه زیر گوش هرکی ک از کنارش رد میشه

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛