2777
2789

خب عزیزم باید شیر شب بدی بچه ی من ک ۵ماهشه شبا بیدارنمیشه من ب زور شیرمیدم هر دوسه ساعت ی بار باید بدی.

اما صبح ازساعت۶بیدارمیشه دهن ممو سرویس میکنه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم باید شیر شب بدی بچه ی من ک ۵ماهشه شبا بیدارنمیشه من ب زور شیرمیدم هر دوسه ساعت ی بار باید ب ...

چرا به زور بیدارش میکنی؟تمام پزشکا میگن شیرشب باید قطع بشه 

شیر شب هیچ خاصیتی نداره واسه سن بچتون

خیلیا میرن دکتر میرن از اینستا پکیج میخرن که چطوری شیر شب رو قطع کنن بعد شما که بچت خودش نمیخواد به زور میدی بهش

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
همچنان این روند برای من ادامه داشت تا دو سالگی پسرم ...الآنم دخترم دوماهشه هر یک ی بار شیر میخاد

کلافه نمیشدی؟؟تو طول روز میخابید؟؟؟بچه من اصلآ دیگه نمیخابه تو کل روز اگرم بخابه تا من بیام بخابم اون بیدار شده

چرا به زور بیدارش میکنی؟تمام پزشکا میگن شیرشب باید قطع بشه شیر شب هیچ خاصیتی نداره واسه سن بچتونخیلی ...

اخه بچم رفلاکس داره صبح تو بیداری اصننننن شیر نمیخوره.

باید شیر بدم.

تازه بیدارنمیشه شیشه رو میکنم دهنش خوابالوخوابالو میخوره ادامه ی خواب

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
کلافه نمیشدی؟؟تو طول روز میخابید؟؟؟بچه من اصلآ دیگه نمیخابه تو کل روز اگرم بخابه تا من بیام بخابم او ...

دختر من ک صبح به هیچ وجه خواب نداره شب ۹میخوابه تا۶صبح وای خدا ۶ ک بیدارمیشه من عزامیگیرم میدونم تا ۹شب دیگه ن این خواب داره ن من استراحت

اخه بچم رفلاکس داره صبح تو بیداری اصننننن شیر نمیخوره.باید شیر بدم.تازه بیدارنمیشه شیشه رو میکنم دهن ...

نمیدونم رفلاکس رو عزیزم

ولی به نظرم با یه پزشک مشورت کن

شیرشب رو اگه عادت کنه بعدا بیچاره‌ای دیگه تا وقتی که شیرو ازش نگیری یه خواب راحت نداری

از اونور باعث میشه دندوناش خراب بشه

دکتر پسرم میگفت وقتی بچها تو  خواب عمیق هستن یه غده‌ای ترشح میشه که باعث قد کشیدن میشه شما با شیر شب دادن این چرخه‌رو بهم میزنی

من که از ۳ماهگی پسرم دیگه نصف شب بهش شیر ندادم یعنی خودش نخواست هیچوقت

ولی بازم شما با پزشک مشورت کنی بهتره😘

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نمیدونم رفلاکس رو عزیزمولی به نظرم با یه پزشک مشورت کنشیرشب رو اگه عادت کنه بعدا بیچاره‌ای دیگه تا و ...

ممنون گلم حتما.

اخه بچم رفلاکس داره صبح تو بیداری اصننننن شیر نمیخوره.باید شیر بدم.تازه بیدارنمیشه شیشه رو میکنم دهن ...

اصلآ ب زور بهش شیر بری باعث رفلاکس بیشترش میشه اون گشنش بشه خودش میخوره 

الان ینی راهی هست ک شب انقدر بیدار نشه

راهکار که زیاد داره

فقط میدونم باید به تدریج قطع کنی نه یکدفعه 

بزن تو گوگل یا برو تو اینستا بخون 

ای خواهر جان 

من از شب به دنیا اومدن شیفت شب داشتم تا ۵ ماهگی ۲۰ دقیقه یکبار بیدار میشد  از ۵ ماهگی تا یکسالگی هر یکساعت از یکسالگی تا یکسال و ۵ ماهگی هر دوساعت 

الان شده هر ۳ تا ۴ ساعت یکبار . روح و روانم تو اون ۵ ماه واقعا آسیب دید . ان شاالله کم کم خوب میشم .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

خب خودتم ساعت ۱۰بگیر بخاب دیگه با خودش ساعت ۶ پاشو

دقیقا همین کارو میکنم واقعا بچه داری سخته خیلی