2777
2789

یا تو اینستا کلیپ درست میکنن 

یا تو پارکا ول شدن

ی چند درصد خانواده بالاسرشونه 

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون درس نمیخونن 

به نظرم تقصیر روانشناسی های زرده مجازی هم هست من تو یوتیوب یکیشو سابکسرایب کرده بودم می‌گفت ته مدرسه کارمندیه ولی من دلم کارخونه و بنز میخاد تو درس هیچی نیست😂🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نمیدونم چخبرهههه این نسل عجیب غریبهههه 

اینده ساز نیستن

بچه های داداشام 

تا دو سال پیش عالی بودن الان میگن درس نمیخونیم

مدرسه تعطیل

هنووووز پاشون به دبیرستان باز نشده 

زن داداشم انقدر شیون کرد تا باز رفتن مدرسه اما چه فایده امتحانا رو افتادن

افتخار کنه با این معلمهای بیسواد که استخدام کرده

این درسته

معلما اصلا درس نمیدن،همه رو انداختن گردن خونواده

که بچشونو بفرستن کلاس خصوصی،اونوقت بیاد تو کلاس مثل بلبل جواب بده،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
امتحانی که ساعت ۶ صبح بدی ۱۰ هم زیاده براش..بجه رو ساعت ۵ و نیم بزور از تخت جداش میکنم میفرستم مدرسه ...

ببین هرسال وضع مم.ل.کت.تو اق.تصا.د..برق اب اموزش همهههه چی داره بدتر و بدتر میشه.‌.مردم دارن ب تنگنا میرسن

اینها از تاثیرات اولا آموزش مجازی و دم به دقیقه تعطیلی همه کشکی دوغی بالا آمدن 

بعدم که با چهارتا خ خ بالا میآیند بعدم هیچی به هیچی 

حالا بذار بیایند سرکار هنر ها ازشون مشاهده خواهد شد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

خاک تو سر والدینی که گوشی میدن دست بچه که از سر خودشون باز کنن اینم نتیجه ش 🙁 نسل ما که انقد درسخون بودیم این شد نسل آینده چه پشلکلی میشه 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

نسل درس خون دهه ما بود اینا دیگه درس نمیخونن

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~