2777
2789
عنوان

بچه اول تو این سن دیره❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 81 پست
یک دونه اونم قاچاقی😂 خودم فکر نمیکردم مادر شم🤩

عزیزممم❤️😍💗خدا حفظش کنه واستون و موفقیت هاشو ببینید همیشه و در همه حال

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

من ۴۰ ساله هستم هفته پیش مادر شدم بچه دوم ...سطح سایت در حد ازدواج تو سن ۱۵ سالگی قبوله و بارداری تا ...

عزیزم❤️بسلامتی خدا حفظش کنه واستون

آره واقعا موافقم اینجا اکثرا کودک همسر هستن

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام بیارم ۳۹ سالمع ولی میترسم بارداری اولم تو ۳۰ سالگی بود هزاران مشکل داشتم الان ۴۰ سالم میش ...

گل مهر جان بیار فقط 

به هیچی گوش نده 

تاپیک آخرمو بخون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من ۴۰ ساله هستم هفته پیش مادر شدم بچه دوم ...سطح سایت در حد ازدواج تو سن ۱۵ سالگی قبوله و بارداری تا ...

بلفییییی جون خدارو شکر بسلامتی چرا پس نگفتی باردار شدی😍😍😍

عزیزم❤️بسلامتی خدا حفظش کنه واستونآره واقعا موافقم اینجا اکثرا کودک همسر هستن

مممنونم جانم

خوب شرایط زندگی فرق داره 

چند بار به خودم گفتن بچه تو سن بالا یعنی زنگوله پای تابوت انگار هرکسی میمیره باید یک سن خاص باشه و دور از جون همه هیچ کسی تو سن پایین فوت نمیشه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم میخوام بیارم ۳۹ سالمع ولی میترسم بارداری اولم تو ۳۰ سالگی بود هزاران مشکل داشتم الان ۴۰ سالم میش ...

بیار ولی حتما حتما ازمایشات تکمیلی رو بده.

من دو تا سقط کردم بخاطر سندروم داون.

نه فامیلیم، نه ژنش داشتیم، فقط فقط گفتن سن.

برای این دختر دومم، آمینوسنتز دادم.

اگر ان شالله باردار شدی، حتما آمینوسنتز بده.

ولی نزار دخترت تک باشه، دقیقا ۹۰ درصد دلیل بچه دوم ما هم تنهایی دخترم در آینده بود، الان مادرشوهر من ، تک و تنهاست، به جز بچه هاش، کسی رو نداره، به خدا دلم براش میسوزه، واقعا تنهاست.

به خدا قیافش، وقتی پدرشوهرم به خواهرش زنگ میزنه، دیدن داره.

واقعا ناراحت میشه، خیلی تنهاست

عزیزمادرمن سن ۴۷ سالگی برادرم رو بدنیا آورد بچه رو بردیم تمام آزمایشات رو ازش گرفتیم ولی دکتر گفت ای ...

امیدوارم همیشه موفقیت های روزافزونشون رو ببینید😍

گل مهر جان بیار فقط به هیچی گوش نده تاپیک آخرمو بخون

سلام عزیزم خیلیبهت تبریک میگم 

میدونی شرایطمون خیلی فرق داره .من واقعا اگه میتونستم میوردم ولی نمیشه  حالا ببینم چی میشه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بیار ولی حتما حتما ازمایشات تکمیلی رو بده.من دو تا سقط کردم بخاطر سندروم داون.نه فامیلیم، نه ژنش داش ...

عزیزم جسارتا شما چند سالگی اون دوتا بچه رو حامله شدین؟

بلفییییی جون خدارو شکر بسلامتی چرا پس نگفتی باردار شدی😍😍😍

بلفی بدجنس شده بود 

قربونتتتت

راستش اینقدر چالش های مختلف داشتم سر همه مسائل زندگی و بارداری و سقط این سری با همسرم قرار گذاشتیم کلا در سکوت کامل باشیم من و همسر و دکترم کلا میدونستیم

خیلی سخت گذشت اما از لحاظ استرس نداشتن از رفتار بقیه عالی بود حتی بیمارستان هم پرستار گرفتم کسی نبود