2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 65 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باشگاه بچه کوچیک دارم واینکع شهر کوچیکی هستم و هر باشگاهی میرم شاگردام اونجا هستن ،معذبم پیششون باید ...

سلام وقت بخیر ببخشید میشه اسم اون قرص لاغری که دکتر بهتون داده رو بگید؟؟

واسه شادی روح مادرم اگه میشه صلوات بفرستین ممنونم❤️❤️

دوست عزیز  تویه تاپیک از قرص لاغری و چربی سوز که دکتر بهتون داده گفتین، لطف میکنی اسمش رو بهم بگی خیر ببینی

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
دوست عزیز تویه تاپیک از قرص لاغری و چربی سوز که دکتر بهتون داده گفتین، لطف میکنی اسمش رو بهم بگی خی ...

سلام عزیزم خوبی؟

قرص کروم + ب ۳‌ ( chrom+B3). ناشتا ۱ عدد

انگلیسی شم نوشتم بر خریدنش اذیت نشی

قرص نوتراکس ردوکسا یک عدد قبل از ناهار. ،یک عدد قبل از شام 

به من دکتر این جوری تجویز کرده 

خودت تحقیق کن ببین ضرر داره یا نه ،همه جوانب رو‌بسنج بعد بخر که بعداً  اگه خدایی نکرده به بدنت نساخت به من نفرین نکنی.

خودم پشیمون شدم از گفتم میترسم به کسی نسازه نفرینم کنن 

من خودم قبل از خریدن سرچ کردم 

سلام وقت بخیر ببخشید میشه اسم اون قرص لاغری که دکتر بهتون داده رو بگید؟؟

سلام عزیزم خوبی؟

قرص کروم + ب ۳‌ ( chrom+B3). ناشتا ۱ عدد

انگلیسی شم نوشتم بر خریدنش اذیت نشی

قرص نوتراکس ردوکسا یک عدد قبل از ناهار. ،یک عدد قبل از شام 

به من دکتر این جوری تجویز کرده 

خودت تحقیق کن ببین ضرر داره یا نه ،همه جوانب رو‌بسنج بعد بخر که بعداً  اگه خدایی نکرده به بدنت نساخت به من نفرین نکنی.

خودم پشیمون شدم از گفتم میترسم به کسی نسازه نفرینم کنن 

من خودم قبل از خریدن سرچ کردم 

جلو اشتها کاذب رو میگیره 

و بیشتر سوخت و ساز رو می‌بره بالا 

انگیزه خود آدم هم خیلی موثره

دوست عزیز تویه تاپیک از قرص لاغری و چربی سوز که دکتر بهتون داده گفتین، لطف میکنی اسمش رو بهم بگی خی ...

بیشتر جلو اشتها کاذب رو میگیره و سوخت و ساز رو می‌بره بالا

اراده خود آدم هم موثر