2777
2789
عنوان

حالم از دخترم بهم میخوره دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2358 بازدید | 75 پست

بنظر من خیلی از اصول تربیتی مادر بزرگ پدربزرگ ها مون از این تز های روشن‌فکرانه جدید بهتر و مفید تر هست...بچه های مستقل و قوی تربیت میکردن نه مثل نسل ما و بعد ما ضعیف و وابسته و متوقع ....من هفته ای دو بار خوراکی برای بچه هام میخرم بقیه چاشتشون از خونه ساندویچ و میوه و نهایت بادام و گردویی باشه ...اگه خارج از موعد اسباب بازی بخوان باید خودشون هزینش فراهم کنن با پس انداز ،، پسرم بازیافت های داخل خونه رو تفکیک می‌کنه زباله تر و خشک جدا می‌کنه می‌ره میفروشه بازیافتی هزینش برای خودش اینطوری هم یاد میگیره که نباید همه زباله ها رو قاطی کرد هم پول در آوردن یاد میگیره ...دخترم سه روز تو ظرف شستن کمک کرده بهش روزی ده تومن دادم ...جالب تو درساشون هم. عاالی هستن دخترم تو مهد و پسرم تو مدرسه اولین هستن ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من خیلی از اصول تربیتی مادر بزرگ پدربزرگ ها مون از این تز های روشن‌فکرانه جدید بهتر و مفید تر ه ...

اما بجاش دختر خواهرم تو درساش ضعیف ، همش تو خودش یا تو گوشی ، روزی ۲۰۰ تومن فقط خوراکیش ...کلی باشگاه و هزینه هم میشه براش اما دریغ از یک ذره اعتماد به نفس یک دوست نتونستن پیدا کنه...پسر خواهر شوهرمم چون از پرورشگاه برداشتن همینطور خیلی عجیب و پرتوقع شده ...

مادر و دختر نیاز به تراپی دارین

مادری ک اینجوری درنورد بچش حرف بزنه صددرصد یکی از عوامل افسردگی بچشه چون تو دنیای واقعیم اینطوریه رفتاری

همچی لباس و خوردو خوراک نیست خانومی

لایک نکن خواهر منننن  

عموم میکفت بچه بایدداخل دل پادشاه باشه داخل چشم خار،یعنی زیادی بهش توجه کنی نابودمیشه. برای شادبودن بایدخودت هم شادباشی اون به رفتارخودت توجه میکنه زیادی توجه نکن بچه گاهی بایدسختی بکشه تاقدرت بدونه

جای این حرفا بچه رو ببر پیش روانشناس کودک

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

از بس بچه هاتون رو غرق رفاه میکنید 

بسکه لوس و متکبرشون میکنید 

والا خدا شاهد من هر چی بچه دیدم که امکانات کمتری داره و پدر و مادر مدیریت بلدن.‌ هم قدر دانتر هم شادتر هم درس خونترن.‌

حالا هعی از شیر مرغ تا جون ادمیزاد براشون بزارید.‌بزرگ میشن وارد جامعه میشن با کوچکترین مشکلی سرخورده و افسرده میشن 

زندگی لی لی به لالای کسی نمیزاره!

این چه طرز حرف زدنه واقعا که مادری مثلا حتما تو خونه از این کلمات میگی ک دخترت اینجوره مشکل دخترت خوراکی چپول نیست مشکلش چیز دیگس تو خونه رفتار های تو با خودش رفتار های تو با همسرت ... بعدم دخترت درونگرا هست.. دختر منم همینجوره قرار نیست همه بچه ها مثل هم باشند که

کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

بنظرم دخترت داره با شما لجبازی میکنه میخواد ببینه کی شما رهاش میکنی. در هر لحظه حظور و نگاه و حمایت شما رو حس می کنه. خسته شده میخواد از این حسار بیاد بیرون اگرچه به نظر شما نهایت تلاش و بهترین کار هست. پروردگار در قران فرموده والدین درمورد بچه ها نباید خودشون رو به زحمت بندازن. این کار باعث میشه آدمها خودشون رو زودتر پیدا کنن. من هم مثل شما درگیر بچه ها هستم ولی مثلا چندوقت پیش دوستم اومد که با هم حرف بزنیم هرچی بچه ها التماس کردن نبردمشون چون باید بپذیرن که من هم وقت مخصوص خودم دارم یا زمانی که کتاب میخونم جوابشونو نمیدم اینطوری من رو ملک خودشون نمیدونن که هروقت بخوان در خدمت باشم باز فکر میکنم مادر بهترین درمانگر فرزندش هست خود شما یه خلوتی فراهم کن و با توسل بر پروردگار راه مناسب رو پیدا کن

پس بگیر همون مبایل بیدارشدن کردهاز بس عادت کردن به امکانات و رفاه

مگه امکاناتو رفاه بده؟

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد