2777
2789
عنوان

حالم از دخترم بهم میخوره دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2357 بازدید | 75 پست
بچه ی ادم اینه ی آدمه هر چیییی ک هست تو تربیتش کردی پس از خودت بدت بیاد. خب یه شیرینی دیگه دوست داشت ...

یه شیرینی دیگه میگرفت باز همینو میشنید میدونی چرا؟دخترش دنبال توجه و محبته،کامنتی که قبل این گذاشتمو بخون

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

چقدر شبیه مامان من حرف میزنی و رفتار میکنی،حالم ازش بهم میخوره الان چصناله هاش برام تداعی شد اه

اگه واقعا امدی که کسی راهنمایی کنه و قراره واقعا گوش بدی باید بگم دخترت کمبود محبت داره،بهش توجه و محبت نمیکنی،میدونم الان میگی دیگه براش چکار کنم فکر میکنی کردی و نه نمیکنی

از همین امروز صبح قربون صدقه اش برو یه غذا که دوست داره درست کن بگو موردعلاقه تو بود درست کردم،کلا همه چی رو با محبت بگو،حرفی زد کاری کرد که حرصت داد یکم سکوت کن بفهمه به حرفش فکر کردی بعد منطقی جواب بده اونم با صدای آروم و با محبت،بعد حرفاشو تایید و همدردی کن،یعنی گفت سرم درد میکنه نگو نه چیزی نیس خوب میشه،یا اگه چیزی نشو نگو حالا مگه چیشده بس کن کمتر غر بزن بگو آره دیدم حق داشتی حتما خیلی اذیت شدی،الان چکار کنیم یکم بهتر شه؟

اگه دخترت رفتارش ۱۰۰ درجه فرق نکرد بیا هرچقدر خواستی فحشم بده،تو فقط ۳ روز این رفتارو کن اگه همون روز سوم چهارم تغییر رو ندیدی من از لجن کمترم😐💅🏻

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر شبیه مامان من حرف میزنی و رفتار میکنی،حالم ازش بهم میخوره الان چصناله هاش برام تداعی شد اهاگه و ...

*چیزی شد

بنظر من خیلی از اصول تربیتی مادر بزرگ پدربزرگ ها مون از این تز های روشن‌فکرانه جدید بهتر و مفید تر ه ...

وای چه عالی 

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر
مادر و دختر نیاز به تراپی دارینمادری ک اینجوری درنورد بچش حرف بزنه صددرصد یکی از عوامل افسردگی بچشه ...

عزیزم من اصلا این حرفا رو بهش نمیگم و طبیعتا مثل هر مادر دیگه ای عاشقاته دوسش دارم

این چه طرز حرف زدنه واقعا که مادری مثلا حتما تو خونه از این کلمات میگی ک دخترت اینجوره مشکل دخترت خو ...

ربطی به درون کرا بودن نداره 

من ناراحت اینم که اگه هر چیزی باب میلش نباشه شادش نمیکنه

مثلا یه بار یه نفر بهس یه خوراکی داد به بچه دیگه هم داد فامیلمون

اون بچه خیلی ذوق کرد ولی دختر من به اونم گفت این چیه اه من دوست ندارم از اینا نمیخورم

اگ خودت غمگینی احتمالا غمت رو حین بارداری ب ارث برده و این ک از تولد تا6سالگی دوره خیلییییی مهمیه وا ...

من نگفتم عمگینه کمال گراست اگه به اون نرسه غمگین میشه درسته خودم این کارو باهاش کردم

یه شیرینی دیگه میگرفت باز همینو میشنید میدونی چرا؟دخترش دنبال توجه و محبته،کامنتی که قبل این گذاشتمو ...

ولله قسم صبح تا شب دارم میبوسمش و بهش حرفای عاشقانه نیزنم البته دعواشم کردم ولی نه زیاد ربطی به کم بود محبت نداره

چقدر شبیه مامان من حرف میزنی و رفتار میکنی،حالم ازش بهم میخوره الان چصناله هاش برام تداعی شد اهاگه و ...

🤣🤣 عزیزم ولله قسم هر کاری که گفتی رو میکنم

اگه نمیکردم که میدونستم مشکلم چیه ناراحت نبودم

مشکلمم همینه دخترم دیگه چیزای کوچیک شادش نمیکنه

من اشتباه کردم از خودم ناراحتم

خوب ازش بیشتر نظر بپرس

عزیزم اصلا اون لحطه اونجا نبود که نظر بپرسم

والا شیرینی خوشمزه ای هم بود

اون خانم خرید منم خریدم

🤣🤣 عزیزم ولله قسم هر کاری که گفتی رو میکنماگه نمیکردم که میدونستم مشکلم چیه ناراحت نبودممشکلمم همی ...

باشه ببخشید قضاوت کردم

عزیزم اصلا اون لحطه اونجا نبود که نظر بپرسموالا شیرینی خوشمزه ای هم بوداون خانم خرید منم خریدم

بعضی اوقات بچه ها وقتی خودشون نیستن خیلی نباید براشون خرید کرد 

بچه‌منم‌ خیلی جاها دوست داره خودش‌انتخاب کنه یا اینکه شما باید خیلی دقیق بشی ک دقیقا از چه‌چیزی خوشش میاد 

خوب بچه اون خانوم ذوق کرده حتما خیلی دوست داشته اون شیرینی رو و سلیقه اش بوده

ناراحت نشو