2777
2789

تهرانی عزیزم؟

اخه شهرستان های کوچیک با این پول میشه رسوند

نه خوب ولی میشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خرج شکمشون نموندم خدارو شکر دارم ولی واسه لباس زورم میاد فرت فرت بخرم زمستونی هاش سایز بزرگ میخرم ...

زورتون میاد تن بچه ها لباس نو کنید چقد جالبید یه لباسو یکسال بشورید رنگی بهش نمیمونه والا

عزیزم لباس بچه ها رو باید بزرگ خرید تا دو سال بتونن بپوشن، من شخصا با اینکه خدا روشکر مشکل مالی ندارم، لباس رو یکم بزرگ تر می خرم، الانم که لباس های لش و شلخته مده و بچه ها دوست دارن بزرگ تر بپوشن.

ضمنا شما عید که جشنواره می زارن می تونی لباس یک سال رو با قیمت مناسب بخری مخصوصا لباسای زمستونی سال بعد که عید حراج میشه، خیلی خوب میشه خرید.

شخصا اخر زمستون کلی لباس می خرم برای بچه هام

الان هم لباس تابستونی یه تیشرت شلوارک قیمت زیادی نداره از 300 تومن می تونی پیدا کنی الی اخر

ضمنا دو ماه لباس نخریدن دلسوزی نداره، جمله ات یه جورایی نامفهومه چون اکثر ماها هر ماه نمی ریم لباس بخریم عزیزم

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
حقوق سی تومن که قسط دوازده تا؟ واضح مشخصه پول کم میاد. یا باید خرج و مخارج رو بکنی پایین‌تر یا دنبال یه منبع درآمد اضافه باش. راه دیگه نداری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

به خدا من دیروز ۵۸۰۰ پول بیمه ام رو ریختم صبح رفتم ازمایش شد ۱۸۰۰ الانم اومدم سونو ۱ میلیون. از دیروز تا حالا ۸ ۹ تومن خرج کردم. واقعا خدا بهمون رحم کنه. من بیچاره دو ماه یه بار باید این آزمایش و سونو رو بدم.  تازه دندونپزشکی هم باید برم ۳ تا دندون پر کردن میشه ۱۸ تومن. گفتم ولش کن نمیرم این ماه.تابستون میرم

عزیزم لباس بچه ها رو باید بزرگ خرید تا دو سال بتونن بپوشن، من شخصا با اینکه خدا روشکر مشکل مالی ندار ...

خب بچه من در حال رشده چون دوساله شه این ماه لباس میخرم ماه دیگه لباس تنش نمیشه الان تیشرت نداره خیلی لاغره شونه هم نداره چقدر گشاد براش بخرم نمیشه این حرف شما منطقی نیست پسرمن الان دو یا سه تا دونه تیشرت داره اونم از پارسال مونده که بهش کوچیک آن 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
به خدا من دیروز ۵۸۰۰ پول بیمه ام رو ریختم صبح رفتم ازمایش شد ۱۸۰۰ الانم اومدم سونو ۱ میلیون. از دیرو ...

دقیقا میبینی الان امروز من قرص هامو نگرفتم عفونت ادرار گرفتم تو کارتم همش ۲۰۰تومن پول بود پسرم هم مثلا بستنی خیلی دوست داره همیشه بیرون رفتنی میگه بریم مغازه برام بستنی بخر نمیتونم بهش بگم نه ندارم اون درکی نداره

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
خب بچه من در حال رشده چون دوساله شه این ماه لباس میخرم ماه دیگه لباس تنش نمیشه الان تیشرت نداره خیلی ...

هر جور راحتی عزیزم برنامه ریزی کن؛ انشاله خدا اونقدر بهت بده که هر لباس دوست داری بتونی بخری. منم دو تا بچه بزرگ کردم، همیشه هم مرتب و شیک بودن، ولی هیچ وقت حس نکردم دو ماه لباس نخرم بچه هام بی لباس میشن، خداروشکر با همون روشی که گفتم همیشه بچه هام کلی لباس نپوشیده تو کمد دارن که تو صف هستند تا نوبتشون بشه، خیلی هم هزینه لباس نمی کنم، هر جا لباس مناسب ببینم می خرم میزام تو کمدشون . شرایط ادما متفاوته قطعا شما از شرایطی ابراز گله کردین که الان احساس ناراحتی دارین انشاله زودتر مشکلات  حل بشن و بتونید کمد فرزندتونو تا 5 سال ایندش پر لباس کنید من فقط خواستم راه حلی بدم که این حس ازتون دور بشه ودیگه تجربش نکنید.

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو