2777
2789
حالا همه میگن وای شرایطتت چقد خوبه ما بدبخت عالمیم ۱۸تومنم عالیه میشه حتی باهاش سفر ترکیه رف🫤

والا بدبخت عالمم نمیشه هم به شوهرم چیزی بگم عصبی میشه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
با پولش همون لباس رو هم نمیشد بخرم خیلی کم بود مثلا ماهی یه تومن اگه خیلی کار میکردم حالا سه سال پیش ...

چی بگم والا دیگ شرایطتو کامل ک نمیدونم ببین مطمئنی شوهرت ارز دیجیتال میده ب خانوادش نمیده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا دیگ شرایطتو کامل ک نمیدونم ببین مطمئنی شوهرت ارز دیجیتال میده ب خانوادش نمیده؟

آره به خانواده اش نامیده اون یکی داداشش کمک می‌کنه شوهر من هیچی نداره

باشه عزیزم منتظرم

بعد یه ماه که بنویسید دستت میاد که مثلا n تومن چیزی هست که اصلا نمیشه کنش کرد یا n تومن رو مثلا خرج بریز بپاشی کردید که فایده هم نداشته 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
من واسه بچه هام سالی 1 بار لباس میخرم براشون خودمم سالی 1 بار لباس میخرم دو سه ماه نخریدی که چیزی ن ...

فصل عوض میشه سالی یبار چجوزی برای بچه لباس میخرید شاید همون یبار برای کل سال میخرید تابستونیو زمستونی وگرنه این حرف عقلانی نیس چون لباس بچه کوتاه میشه بعدم لباسو خوراک جزو حداقل امکانات یه بچه س وقتی نداریم انجام بدیم چرا باید بدنیا بیاریمشون چیو میخوایم ثابت کنیم

خب جان دل ،خونه بازسازی کردی دیگه .پولت جای دیگه ای که نرفته .الان از چی ناراحتی؟؟؟

خونه برای پدرشوهرمه هرچقدر به شوهرم گفتم ولش کن گوش نکرد

چ دقیق نوشتی منم باید اینکارو کنم واقعااا خیلی خرجای ریزو بیخود داریم

دقیقا ... مثلا من یه زمانی سالهای پیش دیدم یه ماه خیلی شیرینی خریده بودیم بعد به خودم اومدم دیدم پولش جهنم این همه شیرینی خوردن توی ماه چه سلامتی ازمون برده من الان خودم دوساله قند و شیرینی رو حذف کردم ..یا مثلا وقتی هله هوله زیاد میخری به خودت میای که ببین چقدر ات و اشغال بچه هام خوردن بیشتر به برنامه غذایی اهمیت میدی 

یک ماه بنویسید و تاثیرشو ببینید

امید آخرین چیزیست که میمیرد
فصل عوض میشه سالی یبار چجوزی برای بچه لباس میخرید شاید همون یبار برای کل سال میخرید تابستونیو زمستون ...

من خرج شکمشون نموندم خدارو شکر دارم ولی واسه لباس زورم میاد فرت فرت بخرم زمستونی هاش سایز بزرگ میخرم 2 یا 3 سالش بره تابستونی ها هم بزرگ میخرم