2777
2789
عنوان

تپش قلب

223 بازدید | 36 پست

سلام بچها میشه راهنماییم کنید تپش قلب کسی داره اینجا من ظربان قلبم تا 110 میره روزای عادی 95 هست 3سال پیش اکو گرفتم خوب بود چن شب پیش چن بار نوار گرفتم خوب بود فقد تپش نشون میده خیلی استرسیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فشاره خونت چنده؟دکتر قلب برو.من تپشم ۱۱۴ بود،هم دارو فشار داد,هم ارجاعم داده روان پزشک

فشارم 11 12 13 اینا هست میترسم برم بگه قلبت مشکل داره خیلی ترسوام ی پسر 4ساله دارم خیلی اذیته همش مریضم همش روانم بهم ریختش خسته شدم همش گریه میکنم

من بره رو 110 سکته میکنم 

حتما پیگیری کن 

یه دفعه حالم بد بود رفتم اورژانس دکتره بهم گفت هر وقت حالت بد بود نصف الپرازولام بخور میخوردم خوب بود برام اون زمانا

بعد پروپرانول هم با مشورت دکتر امتحان کن 

چون روانپزشکم بری اول با همین پروپرانول چک میکنه احتمالا 

البته من نباید بخورم به خاطر مشکل ریه ام 

فشارم 11 12 13 اینا هست میترسم برم بگه قلبت مشکل داره خیلی ترسوام ی پسر 4ساله دارم خیلی اذیته همش مر ...

همون...مشکلت  مثله منه‌سریع برو.

تو خواب وگرنه سکته میکنی،یا نارسایی کلیه میگیری

پانیک داری؟من حمله پانیک بهم دست میده تپش قلب میگیرم

آره احساس میکنم میخام بمیرم زار میزنم امکان نداره من شبو نصف شب شوهرمو بچمو زا براه درمانگاه نکنم خیلی از حالم خستم

من بره رو 110 سکته میکنم حتما پیگیری کن یه دفعه حالم بد بود رفتم اورژانس دکتره بهم گفت هر وقت حالت ب ...

دکتر قلب گفت المالوزولام برات سمه،رونپزشک باید داروی تخصصی بده

فشارم 11 12 13 اینا هست میترسم برم بگه قلبت مشکل داره خیلی ترسوام ی پسر 4ساله دارم خیلی اذیته همش مر ...

من فشارم ۱۳ رو ۱۰ بود‌‌‌.....باورم نمیشه اصلا اننقدر داغون شدم

من بره رو 110 سکته میکنم حتما پیگیری کن یه دفعه حالم بد بود رفتم اورژانس دکتره بهم گفت هر وقت حالت ب ...

ینی سکته میکنم 😪ای خدا چیکارکنم همش ت بیمارستان‌ها فشارمو میگیرم نوار قلب میگیرم خوبه فقد ظربانم بلاس