2777
2789
عنوان

تپش قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره احساس میکنم میخام بمیرم زار میزنم امکان نداره من شبو نصف شب شوهرمو بچمو زا براه درمانگاه نکنم خی ...

ای بابا اسی خب وقتی پانیک داری معلومه اصلا عامل پانیک شدن تپش قلب بالاست 

چرا نمیری دکتر اعصاب و روان؟باید دارو مصرف کنی 

منم دارو مصرف میکنم یه دوره خوبم و باز تو شرایط بد که قرار بگیرم بیماریم برمیگرده 

ای بابا اسی خب وقتی پانیک داری معلومه اصلا عامل پانیک شدن تپش قلب بالاست چرا نمیری دکتر اعصاب و روان ...

اتفاقا الان دوجلسه رفتم تراپیست دیشب ظربان قلبم رفت بالا140ی پرانول خوردم بعد رفتم بیمارستان شد110یه آرامبخش زدن اومدم خونه 80 شد

ن دیگه مشکلی نداشته،اکو دادی.دیگه بالاتر از اکو نداریم که.رفلاکس اسید داری.رفلاکستو درمان کن اوکی می ...

من تیروئید کم کارم دارم بعد این افسردگیمم ی مدت خوب شد الان 6ماهه برگشته افسردگی بعد زایمانم داشتم 4سال پیش ک پسرم دنیا اومدالان بضی وقتا خوبم بضی وقتا تنا میشم ت فکر فرو میرم اینجوری میشم

تپش قلب بالا معمولا از استرس یا اضطرابه. اگه اکوت خوب بوده و نوار قلب مشکلی نشون نداده، احتمالا خطرناک نیست. سعی استرس رو کم کن، نفس عمیق بکش و زیاد بهش فکر نکن. اگه ادامه داشت یا بدتر شد، خب حتما باید دوباره چک بشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

من تیروئید کم کارم دارم بعد این افسردگیمم ی مدت خوب شد الان 6ماهه برگشته افسردگی بعد زایمانم داشتم 4 ...

اگه تیرویید کم کار دارید،حتما دکتر غدد برید که بهتون دارو بده تا تنظیم بشه تیروییدتون.اونوقت تنظیم شد دیگه خود دکتر تشخیص میده دارو رو قطع میکنه.اما اگر مراجعه نکنید به دکتر،کم کم تیروییدتون رو از دست میدین.یعنی هورومونش در بدنتون تولید نمیشه و باید تا آخر عمر دارو مصرف ‌کنید.تیرویید حتما باید در بدن ترشح بشه چون باعث سوخت و ساز قند و چربی در بدن میشه.

ضربان ۱۱۰ خیلی بالا نیست استارتر جان 

جای نگرانی نیست 

فقط روی مدیریت اضطراب باید تمرکز کنی 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

من بره رو 110 سکته میکنم حتما پیگیری کن یه دفعه حالم بد بود رفتم اورژانس دکتره بهم گفت هر وقت حالت ب ...

ببخشید عزیزم پرانول بخاطر مشکل ریه نباید بخوری؟؟

مشکل ریه تون چیه

چون منم تپش دارم دو روزه دارم پرانول میخورم

ضربان ۱۱۰ خیلی بالا نیست استارتر جان جای نگرانی نیست فقط روی مدیریت اضطراب باید تمرکز کنی

سلام ببخشید میشه منو راهنمایی کنید

درمورد امضاتون سوال دارم

من چندوقتیه خیلی تپش قلب دارم بخصوص موقع خواب و دراز کشیدن

جدیدن دوسه روزه دارم پرانول میندازم یه مقدار کم آرومم میکنه

میترسم برم دکتر ولی چون طولانی شده مجبورم ک برم

اینم بگم چندماهه داروهای ضد سرفه و اینا استفاده میکنم

میتونه مشکلم جدی باشه؟