2777
2789
عنوان

دخترای امروزی و خوشگل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 36 پست
مجردی یا متاهل؟

متاهل بچه هم دارن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی در حد نرمال اگه حالتو بهتر می‌کنه خیلی هم خوبه انجام بده همه اینایی ک میگن نچرال نچرال منظورشون ...

افرین منم همینو میگم نچرال زشت که هنر نیست خخخخ خب تو بگو اول چکار کنم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
پر کنبرو کلینیکای زیبایی بگو برای خط خندم اومدم،، دیگه خودشون انجام میدن

موندگاری داره یا چند وقت ی بار باید برم

ابروهات رو روغن زیتون بزن خوب میشی

نه تاثیر نداشت دوران دانشجویی میزدم

سلاملکم

راجب ۱- چسب لیفت بینی میزنم من خودمم دماغم گوشتی

راجب ۳ و ۴ - یوگا صورت انجام بده اپش رو بزن توی گوگل پلی انجام بده حرکاتش رو خودم امتحان کردم فایده داشت 

من خودم گواشا استفاده نمی کنم ولی خیلی خط لبخند رو می‌بره میخای بخر ارزونه ۴۰ تومن هست فکر کنم 

بخر 

اگر هم یوگا صورت بدون گواشا انجام دادی اول مرطوب کننده ای چیزی بزن بعد تمریناتش رو انجام بده

من خودم ۳ ساله انجام میدم کلا قیافم فرق کرد این مدت

راجب ابدوهات هم ریمل ابرو بخر اگه هم میخوای طبیعی باشه تقویت کننده بخر البته ۸۰۰ تومن ایناس

من خودم پول اینارو نداشم یه مدت ریمل ابرو می‌زدم ولی الان صابون ابرو گرفتم لیفت میکنم

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

صابون ابرو هم من‌گرفتم ۶۰ ارزونه

لبت هم میگی کوچیکه با یوگا صورت اوکی میشه اکثرا

ولی اگ کار زیبایی نمیخای انجام بدی اینارو گفدم

اگه دنبال کار زیبایی ای کلینک ای چیزی برو

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

کی گفته زشتی من زبونشو ببرم خیلی هم نچرال وکیوتی

هیشکی نگفته فقط خودم این حس بهم دست داده از بس همه خوشگل شدن بخدا آدم معمولی نمی‌بینم دیگه منم تهران منطقه تقریبا بالا زندگی میکنم حس میکنم خیلی همه خوشگل شدن 

سلاملکمراجب ۱- چسب لیفت بینی میزنم من خودمم دماغم گوشتیراجب ۳ و ۴ - یوگا صورت انجام بده اپش رو بزن ت ...

بزنم گوگل یوکا صورت برای از بین بردن خط لبخند یا کلا یوگا صورت

لبت هم میگی کوچیکه با یوگا صورت اوکی میشه اکثراولی اگ کار زیبایی نمیخای انجام بدی اینارو گفدماگه دنب ...

نه کلینیک اینا دوست ندارم هم خیلی هزینه بره هم مدام باید بری تمدید کنی