2777
2789
عنوان

دخترای امروزی و خوشگل بیان

641 بازدید | 36 پست

خوشگلت من چند وقته خیلی تو فکر قیافم هستم کلا حس زشتی گرفتم و جدیدا هر جا میرم خودمو با بقیه مقایسه میکنم 

حالا بگید من اول چکار کنم خوشگل بشم 

اول اینکه دماغم گوشتیه و فامیلا که عمل کردن زیاد جالب نشده 

دوم دندون جلوم خرگوشیه هم بالا هم پایین 

سوم اینکه خط لبخند عمیق دارم 

چهارم غبغب دارم 

پنجم ابروهام یکم خالیه ولی نه خیلی از میکرو اینا خوشم نمیاد 

اما چشمام و مژه هام خوبه سیاه و بزرگ 

قدمم و اندامم هم عالیه ولی خب رفتن تو حاشیه چون چهرم جالب نیست

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

پول زیادی ندارم بگید چکار کنم که خیلی تغییر کنم و اولویت با کدومه 

راستی لبربالام خیلی کوچیکه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته عزیزم؟

نزدیک سی 

عمل نکن دماغتو نچرال باش

نچرال زشت خخخخخ

چندسالته؟زنا تازه از 25 به بعد خوشگل میشنا

دقیقا

قبلش قیافه شکل نگرفته

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

خب خط خنده رو درست کن غبغب هم ساکشن کن

چکارش کنم خط خنده رو اصلا از کارای زیبایی سر در نمیارم

چندسالته؟زنا تازه از 25 به بعد خوشگل میشنا

نزدیک سی

عزیزم اینایی که گفتی مگه عیبه؟ توروخدا برو عزت نفس خودت کار کن

ببین قبلا اینجور نبودم الان چند وقته خیلی رفته رو مخم آخه همه خوشگل شدن بخدا اصلا دیگه آدم معمولی نمی‌بینم