2777
2789

سلام 

اونایی که خونه پدر شوهر زندگی میکنن یا قبلا زندگی می‌کردن بیان از تجاربشون بگم. اینکه چند سال باهم بودن و چقد راضی بودن ؟ و بعداز مستقل شدن چقد شرایط زندگیتون فرق کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایه ایم خوبن

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

نگاه دوتا طبقه جدا بودیم کلا ورودی جدا وای تا یه کم بحثمون بالا میکرفت میومدن پایین 

هر مشکلی ام میشد میگفتن حق با شوهر

انتظار داشتن کم کم روزی یه بار سر بزنی و..... به نظرم زندگیت کاملا سخت میشه 

حالا مال من خوب بودن اونایی که دخالت کنن ببین چی میشه

نمیدونم چقدر خر بودم که اون همه کار میکردم رسما شده بودم یانگوم پرو پرو هر هفته میومدن خونه باباشون ....منم شده بودم آشپز....

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

نکن نکن نکن

نرو نرو نرو

خواهش خواهش خواهش

۸ سال تجربه داشتم

۲ ساله پاکم🤚🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”