نمیتونم با کسی اصن ارتباط بگیرم با اینکه به طور خیلی یهویی دوستای جدیدی پیدا کردم ولی میترسم باهاشون ارتباط بگیرم همش اونا میگن بریم بیرون من نمیرم باهاشون ینی میترسم باهاشون خیلی صمیمی شم و وابسته شم بهشون نمیتونم به کسی اونقد نزدیک شم وقتی حس میکنم خیلی داریم بهم نزدیک میشیم فاصله میگیرم خیلی دلم میخاد بتونم یکم با آدما ارتباط بگیرم از این حال و روح داغون بیام بیرون ولی ۲ ماهه واقعا نمیتونم میترسم دلیلش چیه؟
فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
خب ولی مث افسرده ها شدم از اولم حال روحیم خوب نبود ولی بعد یه جریانات و الانم این چیزا واقعا افسرده افسرده شدم اتفاقا من قبلا خیلی زود دوست پیدا میکردم الان میترسم🥲
فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم همینطورم من حس میکنم با کسی صمیمی بشم مسئولیت گردنمه و هی باید باهاش ارتباط بگیرم بگه بریم بیرون بیا فلان جا و کلا از تنهاییم بیام بیرون و نمیخوام آرامش تنهاییمو از دست بدم