2777
2789
عنوان

دغدغه ی من😐

378 بازدید | 35 پست

خیلی دلم میخواد جنسیت بچمو زود بفهمم سینه چپم بزرگ تر شده که نشونه ی بارداری دختره البته تو گوگل دیدم ازمایش گل کلمم انجام دادم بنفش پررنگ شد مادربزرگمم کله باز کرد گف دختره بچه اولم دختره سره اونم ویار داشتم ولی سره این وحشتناک تره اون با قرص کنترل میشد این حتما یه روز درمیون امپول😪

تقریبا چیزایی ک سره اون بارداری دلم میخواس الان بدم اومده الان چرا دروغ بگم ته دلم میخواد پسر باشه هم من هم شوهرم هرچند دخترم عشقه حالا کسی بوده اینجوری باشه و بچش پسر شده باشه؟؟

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم

استارتر جان مفاتیح بگرد دعا هستش میخونی بچت پسر میشه فقط اسمشو حتماااااااا باید محمد بزاری یا محمد داشته باشه رد خور نداره به امید خدا پسر میشه ببین من تو فامیل و دوست آشنا کم کمش ده مورد دیدم

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهر من سر دوتا دختراش دو مدل ویار متفاوت داشت جوری که دومی رو میگفت حتما پسره ولی دختر بود بعد گل کلم و... اصلا علمی و دقیق نیست سه هفته دیگه که بری سونو میگن تقریبا جنسیت بچتو

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
گرمی زیاد بخور تا پسر بشه .بخصوص خرما و عسل 

عزیزم الان دیگه اون جنسیتش شکل گرفته تقریبا یازه هفتشه

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
تا اونجایی که میدونم ویار ربطی به جنسیت نداری ضربان قلبش چقدر بود

نمیدونم نپرسیدم ولی ۳اسفند سنو ان تی دارم

عزیزم این چیزا تو همه یکسان نیست من علائم و ویارمو همه چیم شبیه بارداری دخترم هست ولی بچم پسره

سینه چپت بزرگ تره یا راستت