2777
2789
عنوان

دغدغه ی من😐

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر جان مفاتیح بگرد دعا هستش میخونی بچت پسر میشه فقط اسمشو حتماااااااا باید محمد بزاری یا محمد د ...

جل الخالق...تعیین جنسیت با مفاتیح..

به سراغ من اگر می آیی ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم

يه خرده صبر كن ميري سونو معلوم ميشه جنسيتش

من اصلا قبول ندارم اين چيزا رو 

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊

چشم چپت ببین حرف وی انگلیسی توش هست??پسره

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
يه خرده صبر كن ميري سونو معلوم ميشه جنسيتش من اصلا قبول ندارم اين چيزا رو 

اول امیدوارم سالم باشه حالا اگه پسر بود ک چه بهتر دیگه از هردرش دارم اخه اوایل باردا یمم خواب دیدم رفتم زیارت امام حسین تو صحن  یه حوضچه کوچیک بوده اسم محمد سبز رنگ تو حوضچه بوده یکم اب گذاشتم دهنم بعد از خوشحالی گریه میکردم و صلوات میفرستادم ولی چون روزه بودم ابو قورت ندادم 

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
چون ناخواسته باردار شدم

اشکالی نداشت....البت هسال باشه، جنسیت مهم نیس...ولی همون اولا می تونستی درست کنیا

ایشالا که هرچی خیره پیش بیاد

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
چشم چپت ببین حرف وی انگلیسی توش هست??پسره

خط خطی بیشتر تو چشم راستمه تو چشم چپم کمتره ولی حرفی نمیبینم تو هیچکدوم

اشکالی نداشت....البت هسال باشه، جنسیت مهم نیس...ولی همون اولا می تونستی درست کنیا ایشالا که هرچی خی ...

مرسی گلم 😘