2777
2789
عنوان

شرایط نگهداری از خرگوش

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نگه ندارید خرگوش بد اوقوره یعنی بد شگونه خواهشا نگه ندارید خیلی بده

این خرافه ها رو جمع کنین خواهشا

منبعتون کجاس؟

من خودم از خرگوش متنفرم ولی دیگه ....

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

این خرافه ها رو جمع کنین خواهشامنبعتون کجاس؟من خودم از خرگوش متنفرم ولی دیگه ....

ما داشتیم والا خوبم بوده شاد تر بودیم دعوا کمتر بود 

اگرم بد باشه ربطی به حیوون طفلی نداره دلیله منطقی داره

متنفرم از این ادمااااا

اصلا نگه ندارید خرگوش بد اوقوره یعنی بد شگونه خواهشا نگه ندارید خیلی بده

مخلوق خداست.این خرافات چیه میگی عزیز..زبون بسته گناه داره ی موجود بی ازار و مظلومیه

هر بار این درو محکم ببند برو
ما داشتیم والا خوبم بوده شاد تر بودیم دعوا کمتر بود اگرم بد باشه ربطی به حیوون طفلی نداره دلیله منطق ...

هر چقدر بگیم باز اینا تو سرشون نمیره 

بحث باهاشون بیخوده ، متاسفانه 💔 

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

چقدر مثل من!منم مار...مارموست...مارمولک...ماکائو

وایی جیغ خیلی خوبه لعنتی 

من کاکادو سنجاب و سگ رو باهم داشتم آخراش سنجابم مرد مار اوردم این اواخر میمون دوستمو یک ماه نگه داشتم اصلا خیلی خوبههه 

مارمولک ۱۳ سالم بود خیلی دردناکه ولی مامانم با دمپایی کشتش خدا شاهده کبود شدم انقدر گریه کردم :/

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

فعلا دوتا بلدرچین دارم ولی طوطی گرینویچ خیلی دوست دارم اخر تابستون اینا رو بکشیم بخوریم میخرم

یزید :/

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

یزید :/

😔چاره ای ندارم ولی گوشتت خوشمزه هستااا😋

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

وایی جیغ خیلی خوبه لعنتی من کاکادو سنجاب و سگ رو باهم داشتم آخراش سنجابم مرد مار اوردم این اواخر میم ...

اینجا بگی مار نگه میدارم میان بهت فحش میدن 

ولی منم خیلی دوست دارم مخصوصا برمس و بوآ

یکی هم میلک اسنیک 

سوسمار های بزرگ مثل تگو و مانیتور هم دوست دارم 

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

وایی جیغ خیلی خوبه لعنتی من کاکادو سنجاب و سگ رو باهم داشتم آخراش سنجابم مرد مار اوردم این اواخر میم ...

تا حالا سگ نداشتم ولی برخلاف خیلیا از این کوچولوهای پشمالو دوست ندارم 

سگ های بزرگ جثه دوست دارم ... نژاد مورد علاقه مم دالمیشنه

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

قفس مخصوص فکرکنم داشته باشه

دسشوییشم براش باید ظرف مخصوصشو بگیری خودش میره همونجا دسشویی میکنه اما اگه نرفت یه قطره ی خاصی هست بخر بریز توظرف دسشوییش دیگه میره همونجا(این قطره رو شنیدم امتحان نکردم)

دسشوییش دومدله امثر دسشوییشو همون توظرف مخصوصش انجام میده اما یه چیزاییم توقفس میریزه باز زیرشم توظرف دسشویی خاک اره بریز راحت تر جمع میشه بوش رو هم کم میکنه

دراخر خیلیییی حیوون حساسیه باید خیلی مراقبش باشی میترسه اصلاااا نشورش اصلاااا (احتمال داره سکته کنه)

از سروصداهم میترسه اگه خواستی جارو برقی یااینجور چیزارو روشن کنی قبلش نازش کن و بهش ارامش بده و یای درحین جاروکردن بگو یکی بشینه پیشش نازش کنه تااز صدا نترسه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

قفس مخصوص فکرکنم داشته باشهدسشوییشم براش باید ظرف مخصوصشو بگیری خودش میره همونجا دسشویی میکنه اما اگ ...

موهاشم میریزه

به گرماهم خیلیییی حساسه حواست باشه

ازماشینم میترسه تاجای ممکن باید کم سوار ماشینش کنی

غذاهم یونجه خشک باید بدی فقطططط گاهی درکنارش تشویقی یذره هویج یا کاهوهم بده اما به عنوان غذا فقط کاهو یا هویج نده اصلاااا، گاهی باید بهش اینارو بدی اونم کم

فقط یونجه ی خشک  ابم براش بذار یه ظرفای مخصوص اب دارن از اونا بگیر براش

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

😔چاره ای ندارم ولی گوشتت خوشمزه هستااا😋

هعی چند روز پیش گوسفند زنده خریدیم دیشب جاتون سبز باهاش دیشب مامانم کوبیده زد با بغض میخوردم چشماش جلو چشمام بود چجوری دلت میاد لعنتی:/