2777
2789
عنوان

دندون عقل و اقدام بارداری

3278 بازدید | 33 پست

سلام دوستان .امروز 4 پریودی ام .میخوام 4 روز دیگه برا بارداری اقدام کنم .

میخوام فردا دندون عقل را بکشم .چون شنیدم تو دوران بارداری اذیت میکنه .حالا از دوستان عزیز ی سوال دارم وقتی دندون عقل میکشن چ قرص هایی میدن ؟این قرصا چند روز باید مصرف شه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن نهفته نیست . درد و عفونت هم نداره  ولی حس میکنم ب دندونا فک بالا فشار میاره .بیشتر نگران بق ...

مال منم مث شما بود ولی فشارش بین دندونای دیگه م خراب کرد لعنتی

از تو عکس فهمیدم

حتما زودتر بکش عکس او پی جی هم بگیر اگه خراب کرده باشه متوجه شیدرمان کنی که تو بارداری بدتر میشه میزنه به ریسه هیچکاری ازت ساخته نیس

ن نهفته نیست . درد و عفونت هم نداره  ولی حس میکنم ب دندونا فک بالا فشار میاره .بیشتر نگران بق ...

اگه اینجوری باشه معمولا دارو تجویز نمیشه

اگه بعدش درد داشتی میتونی یه مسکن بخوری

ضمنا از نظر علمی، دندون عقل به دندونای جلویی نمیتونن فشار وارد کنن واین به موضوعیه که نمیدونم چرا انقدر جاافتاده بین مردم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
مال منم مث شما بود ولی فشارش بین دندونای دیگه م خراب کرد لعنتی از تو عکس فهمیدم حتما زودتر بکش عکس ...

همه این حرفایی که اینجا نوشتین از نظر علم دندان پزشکی اشتباهه، وقتی اطلاعات دقیق ندارید، راهنمایی نکنید لطفا

اگه اینجوری باشه معمولا دارو تجویز نمیشه اگه بعدش درد داشتی میتونی یه مسکن بخوری ضمنا از نظر علمی، ...

عزیزم برادرم دندون سالم‌کناریش ریشه ش به خاطر فشار دندون عقل شکست ومجبور شد اونم بکشه

منم بین همه دندونای بالام خراب شد چون فشار همه رو به هم چسبونده بود

عزیزم برادرم دندون سالم‌کناریش ریشه ش به خاطر فشار دندون عقل شکست ومجبور شد اونم بکشه منم بین همه د ...

دندون کناری دندون عقل با توجه به موقعیت دندونا ممکنه اسیب ببینه، چون برادر شما اینجوری شده، لزوما همه اینجوری نمیشن

واینکه اثبات نیرویی که رویش دندون عقل وارد میکنه، ابدااااااا در حدی نیس که دندونای جلویی رو بهم فشار بده

پوسیدگی بین دندونی به نوع رژیم غذایی، بهداشت دهان ودندان، مشکلات سیستمیک وتا حدودی عوامل ژنتیکی و.. مربوطه

شما علمش نداری یکم تحقیق کنید فک جا نداره و برای رسد به بقیه دندان ها فشار میاره

خانم من دندان پزشک هستم

فک اگه جا نداشته باشه دندون عقل نهفته یه نیمه رویش یافته میشه