sara_shirazi مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 4128 عنوان احسانم🥺🫂 149 بازدید | 9 پست خیلی دوسش دارم ولی اذیت میشه از دستمکاش منم بلد بودم قری باشمولی متاسفانه اینجوری نیسعصبیم زود از کوره درمیرم اون کوتاه میادزیاد ناز میکنممیترسم ازم سرد شه 1404/02/29 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeدیوونهeعاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1625 دوستم پیامم جواب نمیده وقتی میاد دیدنم انگار نه انگار خیلی اخلاق گوهی داره البته به من گفتن واسه همه همین طوریه سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر
sara_shirazi مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 4128 دوستم پیامم جواب نمیده وقتی میاد دیدنم انگار نه انگار خیلی اخلاق گوهی داره البته به من گفتن واسه همه ... چی شد؟
sara_shirazi مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 4128 دوستم پیامم جواب نمیده وقتی میاد دیدنم انگار نه انگار خیلی اخلاق گوهی داره البته به من گفتن واسه همه ... خب؟
yeدیوونهeعاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1625 چی شد؟ فقط یه بار پیام فرستادم گفتم میدونم بهم بیتوجهی نمیکنی لج کرده دیگه جواب نمیده که مثلاً ثابت کنه علاقهای به من نداره سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر
sara_shirazi مدیر استارتر عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 4128 فقط یه بار پیام فرستادم گفتم میدونم بهم بیتوجهی نمیکنی لج کرده دیگه جواب نمیده که مثلاً ثابت کنه ع ... رلته؟
yeدیوونهeعاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1625 خب؟ بزار این دو هفته بگذره امتحانا تموم بشه برگرده شهر اینجا از تنهایی دیوونه میشه یاد من میکنه سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر
yeدیوونهeعاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1625 رلته؟ من معنی رل نمیفهمم دوستیمون با یه قهر که من سرش داد زدم شروع شد سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر