2777
2789
عنوان

امروز حالم خوب نبود بعدد

76 بازدید | 14 پست

با ی آقایی در حال آشنایی هستیم و امروز پیام دادن مثل جلسات قبل بریم بیرون برای صحبت و... منم پریود شده بودم اونم برای بار دوم این ماه نمی‌دونم چک شده بود بدنم بد ریخته بهم 🤦🏻‍♀️خلاصه خون ریزی و درد داشتم زیاد دلم نبود جایی برم حالم اوکی نبود خانوادمم راضی نبودن گفتن نمی‌خواد زیاد برین بیرون باهم و بهانه آوردن خلاصه .گفتن بگو نمیای منم حالم چون خوب نبود پیام دادم این یکی دو روز حالم اوکی نیس بمونه برای آخرهفته خودش هم در جریان بود خوب نیستم گفت هرجور راحتین چون بهش گفتم حالا مادرش خبردار شده پیام داده مامانم مامانمم می‌خنده میگه خوب توجیح کردی کارتو🫤میگم بابا واقن حالم بد بوده خب شماهم گفتی نمی‌خوای بری خببب 

اعصابم ریخت بهم اصن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مادره میگفتی من پریود بودم 

.. همه چیز رو که نمیشه توضیح داد .. یکچیزی هست اسمش به نام حیا .. من که نمیتونم به یک آقا پسر غریبه بگم پریودم 

من جای تو حرص خوردم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

پسری که به مامانش میگه شوهر میشه واسه تو صبح همه زندگیت میوفته دست مادر شوهرت یکم فکر کن بهش اصلا یع ...

مادرش پیام داده بود احوال پرسی که بلا به دور و ازین حرفا منم راستش خوشم نیومد به مامانش گفته ولی

به مادره میگفتی من پریود بودم .. همه چیز رو که نمیشه توضیح داد .. یکچیزی هست اسمش به نام حیا .. من ک ...

منم اعصابم ریخت بهم اصن اول هم از خانواده خودم که دیدن حالم خوب نیس باز میگن توجیح🤦🏻‍♀️امروز بخدا همش با کیسه آب گرم چرخیدم بعدازظهر از درد 

مادره فهمیده خوب نیستم پیام داده احوال پرسی نگفتم اصن پریودم حتی به خود پسر

مادرش پیام داده بود احوال پرسی که بلا به دور و ازین حرفا منم راستش خوشم نیومد به مامانش گفته ولی

خب همین دیگه چه معنی میده ترو خدا نزار پرونده طلاق اضافه بشه جدی بگیر یک سری رفتار ها و حرف هارو با چشم باز نگاه کن آنقدر همه چیز رو سطحی نگیرید 

دختری از جنس دریا 

منم اعصابم ریخت بهم اصن اول هم از خانواده خودم که دیدن حالم خوب نیس باز میگن توجیح🤦🏻‍♀️امروز بخدا ...

میگم که باید به مادره میگفتی خودشو جمع کنه ... 

پسره مامانی نیست ؟ 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

میگم که باید به مادره میگفتی خودشو جمع کنه ... پسره مامانی نیست ؟

چرا حس میکنم مامانیه🤦🏻‍♀️چیزی ازش ندیدم ولی این خبردار شدنای مامانه خوب نیس آخه اصن موضوع بزرگی هم نبوده خودمون باهم هماهنگش کردیم بعد دوباره اومده پیام داده مامانم ی شهر خبردار شدن قشنگ نبوده🤦🏻‍♀️حالم خوب نیس اصن

چرا حس میکنم مامانیه🤦🏻‍♀️چیزی ازش ندیدم ولی این خبردار شدنای مامانه خوب نیس آخه اصن موضوع بزرگی هم ...

فعلا تو این دوران آشنایی بمون زودتر تصمیم نگیر .. 

اما اگر من بودم یک بحث خیلی کوچیکی راه مینداختم تا ببینم به مامانش میگه یا نه ... البته نظر منه ها 

پسری که خبر ببره و بیاره که زندگی باهاش فایده نداره

فعلا تو این دوران آشنایی بمون زودتر تصمیم نگیر .. اما اگر من بودم یک بحث خیلی کوچیکی راه مینداختم تا ...

آره میفهمم چی میگی ظاهراً همه چیو میگه 🤦🏻‍♀️اعصابم خیلی بد ریخته بهم خودم حالم بد بود بدتر شد