^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
از میمنت و خوش قدمی زن، این است که اولین فرزندش دختر باشد.
آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.
آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.
۴۰ ۵۰ چیه به خدا الان دختر ۷ ساله من بهتر از مادر بهم میرسه همیشه نگرانمه هوامو داره
الهی🥲
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
فرقی نداره ولی خودم ک دخترم میدونم چ سخته دختر بودن
منم وقتی بچه بودم پدرم ورشکست شد وضع مون حیلی بد بود پدرم مریض بود با خودم میگفتم کاش پسر بودم میرفتم کار میکردم وضع پدرم خوب میشد مراقب شون بودم وقتی ازدواج کردم گفتم خدایا اول یه پسر بهم بده بعد ده تا دختر
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ