2777
2789

دختر بهتر از پسره

وقتی ۴۰ ۵۰سالت شد میفهمی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی تو ام مثل من دوست داری بچه اولت پسر باشه دومی دختر تا دخترت داداش بزرگ داشته باشه؟😍من خودم عاشق ...

اره دقیقا ولی قسمت نشد🥲🥺

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

خوش قدمی زن

2. پیامبر اکرم (ص) :من المراة ان یکون بکرها جاریة؛ (2).

از میمنت و خوش قدمی زن، این است که اولین فرزندش دختر باشد.

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

اه پسر چیه بزرگ شدنی زنجیر پاره میکنن

نگو 💖

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

ببخشید همسرتون پادشاه کدوم‌کشور هستن که اگر پسردار نشه تاج و تختش بدون وارث میمونه؟؟خجالت بکش عوض ای ...

😐😐😐 وارث چیه بعدم دوس دارم به کسی چه 😒

برای سلامتی نی نی کوچولوم صلوات میفرستی مهربونم؟!🙂🌸❤️

۴۰ ۵۰ چیه به خدا الان دختر ۷ ساله من بهتر از مادر بهم میرسه همیشه نگرانمه هوامو داره

الهی🥲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

فرقی نداره ولی خودم ک دخترم میدونم چ سخته دختر بودن

منم وقتی بچه بودم پدرم ورشکست شد وضع مون حیلی بد بود پدرم مریض بود با خودم میگفتم کاش پسر بودم میرفتم کار می‌کردم وضع پدرم خوب میشد مراقب شون بودم وقتی ازدواج کردم گفتم خدایا اول یه پسر بهم بده بعد ده تا دختر 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ