2777
2789
عنوان

زن باس ...😌😆👧

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 59 پست
😂😂عجب چیزایی گفتی مخم هنگ کرد😩😂

قربونت خواهرشوهره عزیززززززززززززززززم😘😘😘😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
زن باس موهاشو با جوراب عاااقاااش ببنده ک بوی عاقاااااااااشو حس کنه

یه لحظه بش فکر کردم هر چند ثانیه یه بار دارم عق میزنم

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن که نه همه إدما باید خودشون باشن 

به نظرم خود واقعی حیلی ساده و قشنگه 

این که نمیدونم خوشگل باشه و غذا بلد باشه درست کنه و کل زندگیشو بکنه شوهر به نظرم حماقت

زن باید قدر اینکه یه زن و بدونه

و قدر اینکه آدم

و سعی کنه شخصیت و شعور داشته باشه تا قیافه و تحصیلات و آشپزی

تقبل الله عروس خانوم❤

مجردم ولی قراره عروس نیلا بشم😂😂😂😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
ولی قبول داری ظاهر الان خیلی مهمه؟

الان چیزای بی ارزش خیلی مهمن 

من خودم زیبایی و آرایش و خیلی دوست دارم 

اما اول سعی میکنم یه آدم خوبی باشم 

چون آدم با شعور و با فرهنگ میدونه که همیشه باید مرتب باشه 

و یه سیرت زیبا رو به صورت زیبا ترجیح میدم

مجردم ولی قراره عروس نیلا بشم😂😂😂😂

😆منم که عروس دوست 😂

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

زن باس عضو نی نی سایت باشه

والا مث من 😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

منم همش اینجا پلاسم

ما زن زندگیم😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40