2777
2789
2790
2778
عنوان

زن باس ...😌😆👧

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 59 پست
زن باس موهاشو با جوراب عاااقاااش ببنده ک بوی عاقاااااااااشو حس کنه

😂😂😂 که موهاش بو پا بده😆🤕😂 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

زن باس تخصص پاشویی داشته باشه😋😋😋باشیروگل محمدی

😆و تشت قرمز😆

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زن باس موهاشو کنه تو چشه شوهرش😆 

زن باس وقتی به عاقاش گفت کجایی عاقاش کل بدنش بلرزه از ترس 

😆

زن باس شکمو باشه😂

خخخخخخ  زن باس وقتی میخواد از خونه بره بیرون آرایششو پاک کنه (برگرفته از کتاب شتر در خواب ب ...

😂😂😂 دقیقا

زن باس بو قرمه سبزی و پیاز داغ بده😷 😅😅

😂😂😂😂 🤕😳😖😂

🔶زن باید شیطون وشاد و عاقل باشه و همیشه به خودش برسه نه برای شوهر اول برای خودش.

🔶همیشه به فکر شادبودن و رسیدگی به خودش بعد همسر و بچش باشه.

🔶تمرکز نکنه رو نقاط ضعف همسرش.اینو بدونه که همه ادما عیب دارن.

🔶خوبی همسرش رو ببینه وبهش بگه تا اعتماد به نفس بگیره.

🔶از خودش تعریف کنه وراضی باشه تا این خوبیارو همسرشم ببینه.

🔶هیچ وقت بد مادرشوهرش رو به شوهرش نگه و منتظره تایید شوهر نباشه.چون مرد نمیتونه دراین مواقع قاضی عادلی باشه .احساساتش نمیذاره.

🔶هیچ وقت با جاری از مادرشوهر وخواهر شوهر غیبت نکنه.اگه جاری شروع کننده بود باید بحث رو عوض کنه.

🔶غر نزنه واز چسبیدن بیش از حد به شوهر خودداری کنه .و فن تشنه کردن رو پیاده کنه😉

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
😂😂😂😂😂 بابا اون زن نیست که عروس ماس😆

فدااااااات.😘😘😘😘😘😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
فدااااااات.😘😘😘😘😘😘

😆😆😆لوس نشو عروس😂😂😂😙😙😙😙

آقا جوانمرد چند سالتونه ؟

😆خودت چندسالته 😂 بخدا کنجکاوم 😂

🔶زن باید شیطون وشاد و عاقل باشه و همیشه به خودش برسه نه برای شوهر اول برای خودش. 🔶همیشه به فکر شا ...

😂😂عجب چیزایی گفتی مخم هنگ کرد😩😂

زن باید روانشناسی خونده باشه

بچه رو به بهترین شکل یاد بگیره تربیت کنه

انتقاد پذیر باشه

مهربون باشه

باحوصله باشه

خوشگل و خوش هیکل باشه

شما مادران میتوانید جنایتکار باشید،اگر همسر درستی انتخاب نکنید و بعد با نداشتن آمادگی و ندانستن روش تربیت درست کودک ،بصورت غیر عمدی شخصیت و هویت کودکتان رو نابود کنید و تا آخر عمر اثرات بد تربیتتان روی فرزندتان باقی بماند و او هم بقیه رو تحت تاثیر رفتار بدش قرار بدهد و در سطح وسیع و جامعه ،جمع این کودکان باعث جامعه ی ناسالم میشوند که روی همگان تاثیر می‌گذارند.مادر بودن فقط غذا دادن و لباس عوض کردن نیست .مهمترین و باارزشترین کار دنیا ،در دست مادران است یعنی ساختن انسانی جدید . لطفا شما زنان روش بروز شده و علمی تربیت و پرورش و روانشناسی کودکان را یاد بگیرید سپس بچه دار شوید.** اینجا **و ** اینجا ** کلیک کنید.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز