2777
2789

بچه ها من یک هفته ای بخاطر عفونت بیمارستان 

بستری بودم 

و مدام آنتی بیوتیک میگرفتم دو روز پیش ترخیص شدم و دکترم باز آنتی بیوتیک داد خونه بخورم🫠🖐🏻

مدااام عطش دارم و تشنم میشه همش آب میخورم و سرویس میرم 😑

باز عطشم بیشتر میشه  🥲دهنم خشک هشک 

تخم شربتی و شربت ابلیمو هم خوردم فرقی نکرد

یعنی بخاطر داروهاست؟ 

البته اینم بگم تو ازمایشاتم دکتر گفت کراتینین بالاست 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت چی

هم عفونت اداری 

هم اینکه گفتن کلیه هات یکم عفونت داره

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

کاهو بخور

ناگهان متعجب شدم! زنی که سال پیش بودم؛ کجاست؟ یا آنکه دوسال پیش بودم؟ و در فکر آن زن من اکنون، چگونه آدمی هستم. هر سال چیزی در من پدیدار می شود و چیزی هم فرو میریزد. ومن تصویر آن زن را به خاطر می آورم آن غریبه دور، که سایه اش همواره با من است.

اب هندوانه میکس کن بخور

واقعا؟ فرقی نیکنه؟ با چی میکس کتم؟ 

فقط ابش؟

هم عفونت اداری هم اینکه گفتن کلیه هات یکم عفونت داره

بستری میکنن؟؟من قبلا روز درمیون عفونت ادرار داشتم الان کمتر شده ولی خیلی کمرم و زیرشکمم درد میکنه همش چند روزه...

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

روزی یک هندوانه ک ابشو تنهایی بخوری روش حساب کن

خودش نخورم فقط ابش؟

بستری میکنن؟؟من قبلا روز درمیون عفونت ادرار داشتم الان کمتر شده ولی خیلی کمرم و زیرشکمم درد میکنه هم ...

اره سریع گفتن اید بستری شی البته من پلاکت و گلبول هامم پایین بود 

حتما پیگیرش باش خداینکرده آسیب به کلیه ها وارد بسه دیگه هیچ

میوه بخور هندونه بخور اشکال نداره آب خوبه عزیزم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اره ابشششششش هر چ هم بری دستشوییییی بهترهههه

عاجز شدم خواهر 

دم در سرویس اتراق کردم😂